Çocukça İstanbul

Tarihler: 28 Aralık 2010 Salı ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Yer: Avrupa Koleji

Adres: Çekmeköy İstanbul Çekmeköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2010 ~ Ara 31, 2010

ÇOCUKÇA İSTANBUL

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Eğitim Yönetmenliği, 2010 okullarda projesi resim , müzik ve edebiyat bileşenleri kapsamında Çekmeköylü öğrencilerin hazırladığı “ÇOCUKÇA İSTANBUL” isimli kültür ve sanat etkinliği gerçekleşiyor.

Etkinlikte “Çocukça İstanbul” konulu resim ve Teknoloji Tasarım sergisi, farklı resim etkinlikleri ile performans uygulamaları, Çekmeköylü öğrencilerin hazırladığı “Çocuk Gözüyle İstanbul” konulu şiir ve resimlerden oluşan kitap tanıtımı, çalışmaların hazırlık aşamalarını gösteren slayt gösterisi, öğrencilerin canlı performansıyla müzik dinletisi ve “İstanbul” konulu şiir dinletisi gerçekleştirilerek izleyicilere bir sanat ziyafeti sunulacak.

Çekmeköy Kültür Sanat platformunun hazırlamış olduğu Kültür Sanat Etkinliği açılışı 28 Aralık 2010 Salı günü saat:13:00’te Avrupa Koleji Fuaye Salonunda yapılacaktır. Etkinlik 31 Aralık 2010 Cuma günü sona erecektir

Sergi Açılış Tarih ve Mekanı: 28 Aralık 2010 Salı saat 13.00
Avrupa Koleji Fuaye Salonu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT