Çocuklar, 23 Nisan`ı Cellolar ile Kutlayacak

Tarihler: 23 Nisan 2008 Çarşamba ~ 23 Nisan 2008 Çarşamba 23 Nisan Çarşamba 2008

Yer: Capitol ve Kanyon Alışveriş Merkezleri

Nereden Alınır: www.turkcell.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2008 ~ Nis 23, 2008
ÇOCUKLAR, 23 NİSAN’I "CELLOLAR” İLE KUTLAYACAK
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, sevilen “Cello” karakterlerini çocuklarla buluşturuyor. “Cellolar” İstanbul’da Bağdat Caddesi, Capitol ve Kanyon Alışveriş Merkezleri’ndeki Turkcell mağazalarında çocuklarla gün boyu keyifli saatler geçirip, onlara sürpriz hediyeler dağıtacaklar.

Turkcell, çocukların en özel gününü, onların en sevdiği karakterlerden olan “Cellolar” ile kutluyor. “Cellolar”, 23 Nisan günü 12.00–21.00 saatleri arasında İstanbul Bağdat Caddesi, Capitol ve Kanyon Alışveriş Merkezleri’ndeki Turkcell mağazalarında olacak.

Bu yıl 23 Nisan’ı Turkcell mağazalarında kutlayacak çocuklar için birbirinden keyifli etkinlikler gerçekleştirilecek. “Cellolar”la çektirecekleri fotoğrafların özel çerçeveleri ile hediye edileceği aktivitelerde çocukları, birbirinden lezzetli kurabiyeler ve daha birçok sürpriz de bekliyor olacak.
www.turkcell.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT