Çocuklar, 23 Nisan’da Hilton İstanbul’da Buluşacak

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 23 Nisan 2011 Cumartesi

Yer: Hilton İstanbul

Ücret: 85,00 TL

Nereden Alınır: Hilton İstanbul

Adres: Cumhuriyet Cad. 34367 Harbiye - İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 315 60 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 23, 2011

23 Nisan’da My Little Hilton etkinliği kapsamında çocuklar, Hilton İstanbul’un şefleri ile birlikte birbirinden güzel lezzetler hazırlayacaklar. Anne-babalar enfes bir brunch’ın ve çocuklarının ellerinden çıkan lezzetlerin tadını çıkaracaklar.

Hilton Istanbul’un enfes Boğaz manzarasına hakim mekanı Bosphorus Terrace Restaurant’da keyifli ve lezzetli Brunch’ınız ‘’My Little Hilton‘’ 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliği ile renklenecek.

Anne-Babalar eşsiz Boğaz manzarası ile fark yaratan Bosphorus Terrace Restaurant’ın Dünya mutfağının en seçkin örneklerinden oluşan lezzetlerin keyfine varırken, minik şefler, 23 Nisan neşesi taşıyan özel oyun odalarında hünerlerini sergileme imkanı bulacaklar. Minik aşçılar küçük elleriyle hazırladıkları pasta, pizza ve kurabiyeleri anne babalarıyla tadacak, isterlerse arkadaşlarına götürebilecekler.

Hilton İstanbul’un usta şefleri eşliğinde yaratıcılıklarını geliştiren küçük şefler, ayrıca bu özel günde kendileri için hazırlanmış oyun salonunda, boyama kitapları, çizgi film, oyuncaklar, palyaço ile çeşitli aktiviteler eşliğinde keyifli saatler geçirebilecekler. Günün sonunda anne ve babalar rahat ve lezzetli bir brunch’ın, çocuklar da “My Little Hilton” sertifikalarının güzel anılarıyla ayrılacaklar.

0-6 yaş çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar %50 indirimlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT