Dernekler Kültürlerini Bağcılar´da Sergileyecek

Tarihler: 25 Eylül 2010 Cumartesi ~ 02 Ekim 2010 Cumartesi

Yer: Bağcılar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2010 ~ Eki 2, 2010

Bağcılar Belediyesi İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ile birlikte “7 Renk 8’inci Renkle Buluşuyor” projesini hazırlıyor. 24 Eylül 2010 Cumartesi günü başlayacak ve bir hafta devam edecek etkinliklere 4 ülke ile Türkiye’den 19 dernek katılıyor. Dernekler etkinlikler için hazır.

Bağcılar Belediyesi’nin İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ile gerçekleştirmeye hazırlandığı “7 Renk 8’inci Rengiyle Buluşuyor” projesine dernekler de hazır. 4 ülke ile Türkiye’den 19 derneğin katılımı ile gerçekleştirilecek proje kapsamında adeta sosyal ve kültürel kaynaşma yaşanacak. Etkinlik, Bağcılar Belediyesi’nin İnönü Mahallesi’nde kurduğu çadırda bir hafta boyunca devam edecek. Etkinliğe, Bosna Hersek, Almanya, Polonya, Kazakistan ile Türkiye’den, Adıyamanlılar Vakfı, Amasya Dernekler Federasyonu, Balıkesirliler Derneği, Bağcılar Tranzonlular Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Bağcılar Yozgatlılar Derneği, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği, Bağcılar Gümüşhaneliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Bitlis Dernekleri Federasyonu, Çorumlular Derneği, Giresun Federasyonu, Kahramanmaraş Afşin Ashab-ı Kehf Derneği, Kars-Aşık Şenlik Derneği, Kastamonulular Dayanışma Derneği, Marmara Samsun Dernekleri Federasyonu Niğde-Kayırlı Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği, Ordu Dernekler Federasyonu, Sinop Dernekler Federasyonu, Sivaslılar Eğitim-Kültür ve Yardım Derneği, Yeni Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği katılacak.

25 Eylül’de başlayacak etkinlikler kapsamında programa katılacak dernekler kendi ülkelerine ve yörelerine özgü sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirecek. Etkinlikler 2 Ekim tarihine kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT