Dragon Festivali

Tarihler: 28 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 29 Mayıs 2011 Pazar

Yer: Haliç

Nereden Alınır: www.dragonfestivali.com

Adres: Haliç Eyüp Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 289 18 8

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2011 ~ May 29, 2011

Dünyada popülaritesi git gide artan ve 2008 yılından beri Türkiye’de de düzenlenen Dragon Festivali, ülkemizde kurumlar arası gerçekleştirilen en geniş katılımlı sportif etkinlik olarak dikkat çekiyor.

İstanbul’dan sonra festival takvimine önce 2010’da Ankara ve bu sene de Adana, Bursa ve İzmir eklendi. Festival, kurum çalışanlarının ofis dışında da zaman geçirip birbirlerini daha iyi tanımaları için önemli bir fırsat.

Festivale Katılım
Festival, katılım talebinde bulunan tüm firmalar, sosyal gruplar ve sivil toplum kuruluşlarına açık bir etkinlik.

Bugüne kadar Abdi İbrahim İlaç, Coca Cola İçecek, Banvit, Garanti, Turkcell, Karel, DHL gibi Türkiye’nin önde gelen kurumsal firmalarından 500’den fazla takım festivale katılım gösterdi.

Hem İnsan Kaynakları Motivasyon Hem Pazarlama Etkinliği
Katılımcı firmalar için çalışanların takım halinde, yöneticiler ve diğer çalışanlarla bir arada yarışmaları, ofis çalışanlarının ofis dışında bir araya gelip eğlenceli zaman geçirmeleri açısından tam bir insan kaynakları motivasyon aracı olan Dragon Festivali, aynı zamanda firmaların kendilerine sağlanan alanlar sayesinde isimlerini gösterebilecekleri, potansiyel hedef kitlelerine ulaşabilecekleri ve istedikleri takdirde promosyonel ürün ve broşür dağıtımı yapabilecekleri, sponsorluk çalışmaları gerçekleştirebilecekleri ya da sosyal sorumluluk projelerini kamuoyuna sunabilecekleri bir pazarlama etkinliği özelliği de taşıyor.

Teknik ve senkronun en önemli iki unsur olduğu Dragon Bot yarışları için daha çok antrenman takımlara başarıyı getiriyor. Kayıt olan firmalar, kayıt oldukları tarihten festival tarihine kadar olan her ay için 1 adet ücretsiz antrenman hakkı kazanıyor.

İstanbul festivallerinin tarihleri 28-29 Mayıs 2011 ve 17-18 Eylül 2011 olarak belirlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT