Dutch Punch Festivali

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 07 Kasım 2010 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Kas 7, 2010

Dutch Punch Festivali, İstanbullu sanatseverleri Hollanda Rotterdam’ın baş döndürücü, bağımsız, deneysel sinema ve müzik sahnesinin boksörleriyle ringe çıkmaya davet ediyor. Tam anlamıyla nakavt edici bir program olması için Rotterdamlı müzisyen, sanatçı ve film yapımcıları arasından çeşitli siklet ve disiplinlerde hükümranlıklarını hâlâ sürdüren şampiyonları seçtik. Amacımız sadece onları tanıtmak değil, aynı zamanda İstanbul ve Rotterdam’ın heyecan verici çeşitlilikteki sanat toplulukları arasında değişimler ve ortaklıklar başlatmayı hedefliyoruz.

WORM, İstanbul’da Dutch Punch’ın düzenlenmesi için, daha önce Rusya ve Ukrayna’nın çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilen Duch Punch Festival serilerinin öncüsü, Rotterdam merkezli Kultprom’un saflarına katıldı.

WORM, müzik, film ve yeni medya çalışmaları ile film gösterimlerinin yapıldığı Rotterdam menşeli bir sanatçılar kollektifi, bir buluşma yeri. Punk, dada, fluxus, durumculuk ve fütürizm akımlarından esinlenen WORM, atalarından miras aldığı ‘kendin yap’ felsefesiyle aşırı faydacılığı birleştirerek çok güçlü bir organizasyon haline dönüştü. WORM, film, radyo, konserler, performanslar, web projeleri, donanım, cd ve 7/24 web istasyonu sunarken, açık kaynağa, geri dönüştürülmüş malzemeye, tasarım ve geri dönüşümün birlikteliği’ne (superuse), ciddiyet’e ve eğlence’ye odaklanıyor.

Kultprom ve WORM, Dutch Punch’ın gerçekleşmesi için Bant Dergisi’nden James Hakan Dedeoğlu’yla birlikte çalışıyor. Festivalin müzik ayağının durakları Peyote, Bronx ve Arka Oda olurken Pera Müzesi film programının merkezi olacak. Aşağıda program hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Film Program
WORM ve Uluslararası Rotterdam Film Festivali film programcısı Peter Taylor tarafından derlendi - Rotterdam orjinli sanatçılar ve TIM LEYENDEKKER ve BART VEGTER gibi deneysel film yapımcıları ile WORM filmwerkplaats’tan JOOST VAN VEEN ve ESTHER URLUS yapımlarının zengin bir kombinasyonundan oluşan bir film gösterimi yapılacaktır.

4 Kasım Perşembe 2010:
PERA MÜZESİ
Meşrutiyet Caddesi, No. 65, 34443, Tepebaşı, Beyoğlu, İstanbul
Tel: 0212 334 99 00
http://www.peramuzesi.org.tr/
Program: Daha sonra duyurulacaktır.

5 Kasım Cuma, 2010:
PEYOTE
Hüseyinağa Mahallesi, Kameriye Sokak, 4, İstanbul
Tel: 0212 251 4398
http://www.peyote.com.tr/v2/
Kapı açılış: 22:00
Başlama saati (Canlı): 23:30
Bitiş: 04:00
Line up:
1. EKLIN
2. HEINZ KARLHAUSEN & THE DIATONICS
3. ENI-LESS

6 Kasım Cumartesi, 2010:
BRONX
B. Terkos Çıkmazı, No: 8/1, İstanbul
Tel: 0531 384 80 80
http://www2.bronxpisahne.com/
Kapı açılış: 21:00
Bitiş: 01:00
Line up:
1. STÖMA
2. COOLHAVEN
3. MUNCHI

7 Kasım Pazar, 2010:
ARKA ODA
Kadife Sokak, No: 18/A, Kadıköy, İstanbul
Tel: 0216 418 0277
http://www.arkaoda.com/eng/
Kapı açılış: 20:00
Line up:
1. LUKAS SIMONIS
2. MACHINEFABRIEK
+ DJ SAXIXA

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT