Efes Pilsen One Love Festival

Tarihler: 14 Temmuz 2012 Cumartesi ~ 15 Temmuz 2012 Pazar

Yer: santralistanbul

Ücret: Tam - 101.00 TL Öğrenci - 67.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve santralistanbul

Adres: Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 2/8 Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Tem 14, 2012 ~ Tem 15, 2012

Efes Pilsen tarafından 14-15 Temmuz tarihlerinde santralistanbul’da 11’incisi düzenlenecek olan Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl yine yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar dünyaca ünlü grup ve sanatçıları müzikseverlerle buluşturan festivalin bu yılki ilk sürprizleri arasında Brit-Pop’un efsane gruplarından Pulp, neo-soul ve dans müzik etkileşimli pop'un yeni kraliçesi Kimbra ve soul, reggae, funk ve hip hop tarzlarının harmanından oluşan eşsiz bir sounda sahip, son dönemlerin en çarpıcı kadın vokallerinden Selah Sue festival coşkusunu zirveye çıkaracak.

Pozitif Live tarafından gerçekleştirilecek Efes Pilsen One Love Festival’de 90’lı yıllara damgasını vurmuş, Brit-Pop akımının kurucularından biri olarak görülen Pulp, uzun bir aradan sonra orijinal kadronun bir arada olduğu çok özel turne kapsamında, diskografisinin “best of” başlığındaki parçaları bu festivalde seslendirecek. Avustralyalı sanatçı Gotye ile birlikte kaydettiği "Somebody That I Used to Know" isimli parça ile uluslararası bir fenomene dönüşen Kimbra, ve “Raggamuffin” ve “Fyah Fyah” gibi büyük hitlerle müzik listelerini alt üst eden Selah Sue, festival katılımcılarına muhteşem bir deneyim yaşatacak.

Efes Pilsen One Love Festival’de bugüne kadar 72 grup ve 1459 sanatçı ağırlandı. Geçen sene Suede, Manic Street Preachers, Editors, Happy Mondays, Cake ve Nneka’nın sahne aldığı festivale iki günde toplam 30 bin müziksever katıldı.

Efes Pilsen One Love Festival Programı Açıklandı!

Bu yıl 11. kez müzikseverlerle buluşacak olan Efes Pilsen One Love’da festival coşkusu 14 Temmuz Cumartesi günü Yuck, Damien Rice ve Kaiser Chiefs ile 15 Temmuz Pazar günü ise Selah Sue, Kimbra ve Pulp ile yaşanacak.

Efes Pilsen tarafından 14-15 Temmuz tarihlerinde santralistanbul’da düzenlenecek olan Efes Pilsen One Love Festival 11’in programı açıklandı.

Pozitif Live organizasyonuyla düzenlenecek festivalde müzikseverler 14 Temmuz Cumartesi günü ana sahnede Ahmet Musluoğlu, Neyse ve Replikas ile festivale hızlı bir giriş yapacak. Ardından son iki yılın en çarpıcı müzik gruplarından Yuck, Closer filminin soundtrack mimarı, “Blower’s Daughter” parçası ile büyük beğeni toplayan Damien Rice ve canlı performansı ile bir efsaneye dönüşen Kaiser Chiefs festivalcilere muhteşem bir gün yaşayacak.

15 Temmuz Pazar günü Efes Pilsen One Love Festival; Style-Ist, Mira ve Elif Çağlar’dan sonra son dönemlerin en çarpıcı kadın vokallerinden Selah Sue’yu ve neo-soul ve dans müzik etkileşimli pop'un yeni kraliçesi Kimbra’yı ağırlayacak. Festival, Brit-Pop’un efsane gruplarından Pulp’ın çarpıcı performansı ile sona erecek.

Festivalde iki gün boyunca 15 yerli grup, 2. Sahne’de müzikseverlere keyifli saatler yaşatacak. Gün boyunca arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen festivalciler, müzik dolu saatlerin yanı sıra pek çok keyifli aktivite ve çeşitli sürprizlerle dolu iki eğlenceli gün geçirecek.

14 Temmuz Cumartesi Günü Sıralaması:

Ana Sahne: Ahmet Musluoğlu – Neyse – Replikas – Yuck - Damien Rice - Kaiser Chiefs

2. Sahne: Social Inclusion Band - Puik's Journey - Halimden Konan Anlar - Softa - Les Males Propres - Rock'n Dark 5 Birincisi - Kolektif İstanbul - Korhan Futaci & Kara Orkestra

15 Temmuz Pazar Günü Sıralaması:

Ana Sahne: Style-Ist – Mira - Elif Çağlar - Selah Sue – Kimbra - Pulp

2. Sahne: Barıştık Mı - Erkin Gören - The Away Days - On Your Horizon - Kafabindünya - Sapan - Ayyuka

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

etkinlik güzel görünüyor. yaşamak gerek. ancak festival yeri neresi anlamadım
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT