Electronica Festival İstanbul 2011

Tarihler: 04 Haziran 2011 Cumartesi ~ 04 Haziran 2011 Cumartesi 12:00

Yer: Solar Beach

Ücret: Normal: 60,00 TL - VIP: 110,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Solar Beach

Adres: Kilyos Turban Yolu No: 4 Kilyos / İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 201 10 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2011 ~ Haz 4, 2011
Electronica Festival Istanbul 2011
"This is the new music!"
3 stages, 40 DJs, 10 live acts

Main Stage
Riva Starr
Steed Lord live
Popof live
Jupiter live
Style of Eye
Alex M.O.R.P.H
Ummet Ozcan
Andrea Roma
Roderik Flohil & Wietse Smit
Edwin Oosterwal
Beegee
Murat Uncuoğlu live
Bon Mod live
İlker Aksungar feat. Ayben live
Low Earth live
Alican & Soner presents Avilo live
U.F.U.K
Garen

Toolroom Knights Stage
Funkagenda live
Stefano Noferini
Koen Groeneveld
Paul Thomas
Mark Storie
Richard Dinsdale
Ahmet Şendil
Ferhat Albayrak
Mert Yücel
Kid-e
Doğuş Cihan
E-joop. Barış
Nurettin Çolak
Queto
Unit-e
Doğuş Çabakçor

Futureboogie VIP Stage
Hot Toddy (Crazy P DJ set)
Joe 90 (Futureboogie)
Orkun Bozdemir
Altan Balgır
E&E
Sinan Çatak
Tan Atalar
Ömür
7- Erhan
Gadi Mitrani
Rubsilent
Aziz Kilic
Hasan Mogol
Doruk Güralp

FG 93.7 tarafından düzenlenen, Türkiye’nin ilk ve tek dans müziği festivali, Electronica Festival Istanbul 2011, 4 Haziran’da dans ve elektronik müzik sevenleri Solar Beach’te bir araya getiriyor.

3 sahnede 40`tan fazla DJ ve canlı performansı katılımcılara “This Is The New Music” sloganıyla sunan Electronica Festival Istanbul 2011, 1 kilometreyi aşan eşsiz kumsala sahip Solar Beach`te gündüz saatlerinde başlayıp katılımcılara en iyi müzik eşliğinde denizin tadını çıkarma ve go-kart, ATV, su sporları gibi aktivitelere katılma imkanı da sağlıyor.

Hem müziği hem de kişiliğiyle house müzik sahnesinin son yıllardaki en büyük fenomeni Riva Starr ülkemizde ilk kez Electronica Festival Istanbul ana sahnesinde müzik severlerle buluşuyor. Bir müzik grubunun ötesinde, komple sanat projesi olarak tanımlanan Steed Lord, yüksek enerjili electro-pop performansı ve büyüleyici kostümleriyle ana sahneye geleceği taşıyor olacak. Fransız Kitsuné etiketinin son bombası Jupiter de festivalin önemli canlı performanslarından biri olarak öne çıkıyor. Festivalin ana sahnesindeki diğer isimler ise Popof, Style of Eye, Ümmet Özcan, Andrea Roma, Roderik Flohil & Wietse Smit, Edwin Oosterwal.

Festivalin sürprizleri devam ediyor... Miami ve Ibiza başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında biletleri tükenen görkemli partilerin altında imzası olan ve son yılların en başarılı dans müziği etiketini bünyesinde barındıran Toolroom Knights kendi özel sahnesi ve dans müziğine damgasını vurmuş sanatçılarıyla Electronica Festival Istanbul’da! Mark Knight ile beraber yaptığı Man With The Red Face çalışmasıyla en önemli dans müziği ödüllerini toplayan ve solo albümünün ardından önlenemez bir yükselişe geçen Funkagenda görsellerle desteklenen yeni hazırladığı canlı performansını Avrupa’da ilk kez Electronica Festival Istanbul’da sahneye koyuyor. Toolroom sahnesinde ayrıca Stefano Noferini, Koen Groeneveld, Paul Thomas, Mark Storie, Richard Dinsdale, Andrea Roma gibi yıldızlar sahne alacak.

Electronica Festival Istanbul’da bu sene VIP bilet sahipleri için de ayrı bir sahne var. Disco ve house dünyasının en saygın şirketlerinden Futureboogie konseptinde hazırlanacak VIP sahnede soul, disco ve house müziğin ünlü grubu Crazy P’nin beyni Hot Toddy ve Futureboogie kurucusu Joe90 muhteşem Futureboogie VIP Stage’de vakit geçirenlere ruhani bir dans deneyimi yaşatacak.

VIP alan kendine özel barı, sahnesi ve DJ`leri de olan, deniz kenarında, festival kalabalığından ayrı özel bir noktada kurulacaktır.






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT