Electronica Global Gathering Festival 2007

Tarihler: 17 Ağustos 2007 Cuma ~ 19 Ağustos 2007 Pazar 17-18-19 Ağustos 2007

Yer: Burc Beach

Ücret: Kombine+Kamp: 100YTL - Kombine: 80 YTL - Kombine Öğrenci: 60 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Festival Gişeleri

Adres: Kilyos Sarıyer İstanbul

Telefon: www.electronicafest.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2007 ~ Ağu 19, 2007
ELECTRONICA FESTIVAL İSTANBUL
Global Gathering Festival 07
17-18-19 Ağustos 2007

Electronica Festival Istanbul `global`leşiyor…
FG 93.7 tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan Türkiye nin ilk ve tek dans müziği festivali ‘Electronica Festival İstanbul’, Avrupa’nın en büyük dans müziği festivali olan ‘Global Gathering’ ile güçlerini birleştiriyor. 17-18-19 Ağustos tarihlerinde Fiat Grande Punto sponsorluğunda Burc Beach`de gerçekleşecek olan ‘Electronica Global Gathering İstanbul’, benzersiz bir ses-ışık prodüksiyonu ile kurulacak 2 sahnede 40` tan fazla yerli ve yabancı grup ve sanatçıyı canlı performanslar ve DJ setleri ile ağırlayacak. Deniz kenarında kurulacak muhteşem ana sahne harici 5000 kişilik çadır içinde de ikinci sahne yer alacak. Ayrıca Chill-Out Zone çadırı ve VIP-Lounge bölümü de Electronica Global Gathering`in bu seneki süprizleri arasında...

Bu sene bir ilki gerçekleştirerek 1000 kişilik bir kamp alanı ile müzikseverlere konaklama imkanı sağlayacak olan Electronica Global Gathering İstanbul, kite-board şampiyonlarından workshoplar ve gündüz denize girme imkanı ile katılımcılara Burc Beach’in olanaklarından sonuna kadar faydalanma ve gerçek bir festival deneyimi yaşama fırsatı veriyor. Muhteşem deniz ve kumsalda 3 günlük bir tatil ile şehirden kaçma imkanı sağlayan festivalde dans müziğin en iyileri FG 93.7 ve Global Gathering iş birliği ile 20.000’i aşkın seyirciye ulaşacak.

İngiltere`de geçtiğimiz sene 75.000 katılımcıyı ağırlayarak Avrupa dans müziği festivalleri arasında rekor kıran Global Gathering bugüne kadar Daft Punk, Fatboy Slim, Faithless, Basement Jaxx gibi dans müzik dünyasının en büyük isimlerine programında yer verdi. Geçtiğimiz 3 sene içerisinde 40.000 katılımcıyla 30`a yakın canlı grup ve 100`den fazla DJ`i buluşturan Electronica Festival İstanbul 4.senesinde çıtayı daha da yükselterek globalleşiyor ve Avrupa’nın en önemli dans müziği festivalleri arasına giriyor.

Sanatçılar: Cassius live . Richie Hawtin . Junior Jack & Kid Crème . Blackstrobe live . Steve Angello & Sebastian Ingrosso . Yoji Biomehanika . Eddie Halliwell . Isolée live . Matthew Dear`s Big Hands live . Boys Noize . Cereal Killers (Ada, Metope . Sid le Rock) live . Pendulum feat. SPMC . Zombie Nation live . Motor live . Andy Moor . Extrawelt live . Joris Voorn live . Onur Özer...
Festivalde performans gösterecek olan diğer sanatçılar yakında açıklanacak.

LINE UP:
Cassius live
Richie Hawtin
Junior Jack & Kid Creme
Blackstrobe live
Steve Angello & Sebastian Ingrosso
Yoji Biomehanika
Eddie Halliwell
Isolee live
Matthew Dear`s Big Hands live
Boys Noize
Cereal Killers (Ada, Metope, Sid le Rock) live
Pendulum feat. SPMC
Zombie Nation live
Motor live
Andy Moor
Extrawelt live
Joris Voorn live
Onur Özer

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT