!f İstanbul 2004 3. AFM Uluslararası Bağımsız Film Festivali

Tarihler: 23 Şubat 2004 Pazartesi ~ 26 Şubat 2004 Perşembe 23-26 Şubat 2004

Yer: Beyoğlu AFM Fitaş Sineması

Ücret: Tam: 9.5 Milyon TL. Öğrenci: 7.5 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix gişeleri, www.biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55 ve Beyoğlu AFM Fitaş Sineması

Adres: İstiklal Caddesi, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 20 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2004 ~ Şub 26, 2004
!f istanbul 3. AFM Uluslararası Bağımsız Film Festivali (12-22 Şubat) Yoğun talep üzerine, kar sebebiyle kaçırmış olabileceğiniz filmler için ek gösterimler koyuldu !F sinema severleri tarafından şimdiden çok beğeni toplayan, biletleri tükenen ve Türkiye`de gösterime girmeyecek bu ödüllü filmleri sinemada izlemek için son fırsat!
!f istanbul 3. AFM Uluslararası Bağımsız Film Festivali 12-22 Şubat 2004 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Festivalde bu yıl Oscar adayı, Berlin, Toronto ve Sundance gibi önemli film festivallerinin ödüllü filmleri ve son 2 yıl içerisinde yapılmış en ilginç bağımsız film örnekleri dahil olmak üzere, toplam 40 film gösterilecek.
Festival çerçevesinde film gösterimlerinin yanısıra partiler, atölye çalışması, söyleşi ve paneller de festival izleyicileri ile buluşacak.
Festival Bölümleri ve Filmler:
HİT FİLMLER: Anne (The Mother), Balinanın Sırtında (Whale Rider), Belleville`de Randevu (Belleville Rendez-vous), Cehennem Kıskacı (Infernal Affairs), Çaylak Kasaplar (The Green Butchers), Çekim Kuralları (The Rules of Attraction), Dişçilerin Gizli Yaşamları (The Secret Lives of Dentists), Gerry (Gerry), Mortadelo ve Filemon`un Büyük Macerası (Mortadelo & Filemon: The Big Adventure), Northfork (Northfork), Son Dakika (Last Minute), Tüm Gerçek Kızlar (All The Real Girls)
YENİ BAKIŞLAR: 15 (15), Ali M. Demirel Videoları (Bonus: Ali M. Demirel Promos), Beden Şarkısı (Bodysong), Cremaster 3(Cremaster 3), Interstella 5555: Gizli Yıldız Sisteminin Hikayesi (Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem), Kurmacanın Sonu (The Decay of Fiction), Sansa (Sansa)
GENÇ AVRUPA: Bir Tuğra Kaftancıoğlu Filmi (A Film By Tuğra Kaftancıoğlu), Bu Küçük Hayat (This Little Life), Eski, Yeni, Ödünç Alınmış ve Mavi (Old, New, Borrowed and Blue), Gök Başımıza Düşecek (Falling Sky), Her Gün (Every Day), Misket (Pellet), Orman (Forest), Özgür Radikaller (Free Radicals)
AMERİKA ?: Dördüncü Dünya Savaşı (4th World War), Sıfırıncı Gün (Zero Day), Son Parti 2000 (Last Party 2000), Şirket (The Corporation)
NÖBETÇİ SİNEMA: Derimin Altında (In My Skin), Fausto 5.0 (Fausto 5.0), Garez (The Grudge), Korku X (Fear X)
GÖKKUŞAĞI FİLMLERİ: Balık Hafızası (Goldfish Memory), Benzin (Gasoline), Parti Canavarı (Party Monster), Rouen`deki Gerçek Yaşamım (My Real Life in Rouen), Seni Seviyor muyum? (Do I Love You?), Yossi & Jagger (Yossi & Jagger)
TÜRKİYE`DEN KISALAR: Kısa Filmler 1 (Shorts 1), Kısa Filmler 2 (Shorts 2)

Festival programı için tıklayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT