!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali

Tarihler: 17 Şubat 2014 Pazartesi ~ 23 Şubat 2014 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2014 ~ Şub 23, 2014

!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13 Şubat - 23 Şubat tarihleri arasında filmseverler ile buluşuyor.

!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13 yıldır 70.000 kişilik izleyici kitlesiyle kültür sanat hayatına yeni bir soluk getiren, dünyanın her yanından farklı bakışları sinemaseverlerle buluşturan ve düzenlediği partiler, atölyeler ve çeşitli etkinliklerle programını zenginleştiren bir oluşum...

Her yıl İstanbul'da, Ankara'da ve İzmir'de Cinemaximum sinemalarında şubat ve mart aylarında izleyicisiyle buluşan festival, filmleri farklı ve güncel temalar altında toplayarak izleyicisine ulaştırıyor. Bir festival tarafından dünyada ilk kez gerçekleştirilen "alternatif dağıtım ve paylaşım" projesi !f ² ile, Türkiye ve komşu ülkelerde 30'dan fazla kente festival ruhu taşıyor. 

Türkiye'den Kısalar bölümüyle yüzlerce genç yönetmeni bir araya getiren !f, $15.000 ödüllü uluslararası yarışması !f Inspired / Keş!f ile dünyanın farklı ülkelerinden gelen 9 filmi ve tanınmış sinema profesyonellerini davet ederek İstanbul'u yenilikçi sinemanın merkezlerinden biri haline getirmeyi amaçlıyor. 2014 yılının yeni yarışmalı bölümü Aşk & Başka Bi' Dünya ise başka bir dünya hayaline tutkulu filmleri uluslararası bir paylaşım platformunda bir araya getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT