Filmekimi 2012

Tarihler: 29 Eylül 2012 Cumartesi ~ 07 Ekim 2012 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2012 ~ Eki 7, 2012
FESTİVAL PROGRAMI VE AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Bu yıl 11. kez düzenlenen Filmekimi, 29 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında, Türkiye'nin farklı kentlerinde sinemaseverlerle buluşuyor.

Filmekimi yine usta yönetmenlerin dünyanın belli başlı festivallerinde gösterilmiş, ödüller kazanmış son yapıtlarının da aralarında bulunduğu 40'a yakın filmle izleyicilerin karşısına çıkıyor. İlk kez düzenlendiği 2002 yılından bu yana İstanbullu sinemaseverlerden büyük ilgi gören Filmekimi, geçtiğimiz yıl 47 bin sinemaseverle buluşmuş, salonlardaki doluluk oranı %99'a ulaşmıştı.

11. Filmekimi geçen yıl beş şehirle hayata geçirdiği, sinemanın en iyi ve en güncel örneklerini sadece İstanbul'a değil, Türkiye'nin farklı noktalarına eriştirme hedefini bu yıl daha da geliştiriyor. Geçen yıl ilk kez İstanbul sınırlarını aşarak Türkiye'nin beş kentinde daha sinemaseverlere ulaşan Filmekimi, bu yıl da Bursa, İzmir, Ankara, Erzurum, Diyarbakır ve Gaziantep'te düzenleniyor. Ayrıca Van ve Batman'da da Filmekimi kapsamında ücretsiz gösterimler yapılıyor. İstanbul dışındaki kentlerde, 11. Filmekimi programındaki filmlerin yanı sıra 31. İstanbul Film Festivali'nde gösterilen filmlerin de yer aldığı özel bir seçki de sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

kötü
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT