Franco Fete 2005

Tarihler: 18 Haziran 2005 Cumartesi ~ 18 Haziran 2005 Cumartesi 18 Haziran Cumartesi Saat 12:00

Yer: St.Joseph Fransız Lisesi

Ücret: Ön Satış: 25 YTL Kapıda: 30 YTL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve St. Joseph Lisesi

Adres: Dr. Esat Işık Cad. No:76 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2005 ~ Haz 18, 2005
ERTELEME!! 4 Haziran`da yapılması planlanan "Franco Fete 2005", 18 Haziran Cumartesi tarihine ertlenmiştir.

LİSELİLER FRANCO FÊTE’DE BULUŞUYOR...
18 Haziran Cumartesi, St.Joseph Fransız Lisesi/Kadıköy-Moda
-KENAN DOĞULU
-MOR VE ÖTESİ
-TAKSİM-KADİKÖY KARŞILAŞMASI
KUNG-FU
SPİTNEY BEERS
KOLPA
SUİTCASE
-AMATÖR LİSE GRUPLARI

2004 senesinde ilk ayağı gerçekleşen ve Türkiye’nin en büyük lise festivali olarak büyük ses getiren Francofest bu sene "FRANCO FÊTE" 2005 adıyla, 4 HAZİRAN CUMARTESİ günü çok daha kapsamlı bir festival olarak gençlerle buluşuyor.
Liseler için hazırlanmış en kapsamlı ve başarılı müzik festivali olan Franco Fête’in ilk ayağı, 2004 yılında St. Joseph Fransız Lisesi’nin bahçesinde 5500 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Liseli gençlerin erken saatlerde geldiği ve gündüz çeşitli oyunlarla ve amatör lise müzik gruplarını dinleyerek eğlendiği organizasyon, gece ünlü konukların ağırlandığı, sadece liselilerin değil pek çok farklı dinleyicinin de katıldığı büyük bir konser halini almıştır.

Festivalin bu seneki konukları arasında TAKSİM KADIKÖY KARŞILAŞMASI projesiyle bir araya gelen SUİTCASE, KUNG FU, KOLPA ve SPİTNEY BEERS grupları; “Dünya Yalan Söylüyor” albümü ile önemli bir çıkış yapan "MOR VE ÖTESİ" ve Türk pop müziğinin vazgeçilmez ismi "KENAN DOĞULU" olacaktır. Böylece oldukça renkli ve her zevke uygun, alternatiflerle dolu bir festival gerçekleştirilecektir.

(Taksim - Kadıköy Karşılaşması”, rock müziğin kalbi sayılan bu iki semtin kendine takipçi bir hayran kitlesi edinmiş ve albüm çıkarmaya yaklaşan müzik gruplarının zaman zaman aynı sahneyi paylaşarak sergiledikleri performanslarından oluşmaktadır)
Festivalin bu seneki en büyük sürprizlerinden biri de Fransız liseleri arasında gerçekleştirilen turnuvalardır. Voleybol, basketbol, futbol ve masa tenisi turnuvalarının katılımcı liseleri St. Joseph, Saint-Benoit, Saint-Michel, Dame De Sion, Saint Pulcherie, Galatasaray Ve İzmir St. Joseph Liseleridir.

Franco Fete 2005’de gerçekleştirilecek aktiviteler üç ayrı noktada toplanacaktır. Bu noktalar; ana sahnenin bulunduğu konser alanı, turnuvaların gerçekleştirileceği spor alanı, sergilerin ve diğer aktivitelerin bulunacağı oyun alanı olarak belirlenmiştir.
KONSER ALANI
-Amatör Lise Grupları
-Taksim-Kadiköy Karşılaşması
Kung-fu
Spitney Beers
Kolpa
Suitcase
-Mor ve Ötesi
-Kenan Doğulu
SPOR ALANI
- St. Joseph, St. Michel, Sainte Pulcherie, Saint Benoit, Dame de Sion, Galatasaray ve İzmir St. Joseph Liseleri arası; Basketbol, Futbol, Voleybol, Masa Tenisi Turnuvaları
OYUN ALANI
- Tırmanma Duvarı
- İnsan Langırtı
- Sumo Güreşi
- Salto Trambolin
- Gladyatör Arenası
Franco Féte 2005 ile ilgili diğer bütün ayrıntılar www.unigroup.com.tr ve www.francofete2005.com da...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT