Galata Moda Festivali

Tarihler: 04 Mayıs 2007 Cuma ~ 06 Mayıs 2007 Pazar 4-5-6 Mayıs 2007

Yer: Galata

Adres: Galata, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2007 ~ May 6, 2007
Galata Moda Festivali
Galata Kulesi 4-5-6 Mayıs tarihlerinde semtteki bir moda festivalini ağırlıyor. Etkinlik Galata Kulesi etrafındaki 750 metrekare alana yayılacak.

Galata Moda Festivali`nde ünlü tasarımcılar her kesimden tüketiciyle buluşuyor. Önümüzdeki hafta düzenlenecek festivalde herkes alışveriş yapabilsin diye fiyatlar çok yüksek tutulmayacak

Galata Kulesi 4-5-6 Mayıs tarihlerinde semtteki bir moda festivalini ağırlıyor. Moda Tasarımcıları Derneği`nin Beyoğlu Belediyesi ile birlikte organize ettiği etkinlik Galata Kulesi etrafındaki 750 metrekare alana yayılacak. Tasarımcılar kurulan stantlarda ürünlerini sergileyecek.

Galata Moda Festivali`nde İdil Tarzi, Arzu Kaprol, Hakan Yıldırım, Ümit Ünal, Hatice Gökçe, Bahar Korçan, Özlem Süer gibi ünlü tasarımcıların ürünlerinin yanı sıra mobilya ve dekorasyon malzemeleri de yer alacak. Triko elbiseden erkek tişörtlerine, takıdan bez bebeklere kadar pek çok ürün satışa sunulacak. Herkes alışveriş yapabilsin diye fiyatlar çok yüksek tutulmayacak.

Festival boyunca ulaşıma tasarımcı eli değecek. Moda Tasarımcıları Derneği`nin giydirdiği Mercedes-Benz Smart arabalarla Nişantaşı-Galata arasında servis yapılacak. Festival alanında sadece modacılar değil tiyatro sanatçıları, müzisyenler ve fotoğrafçılar da bulunacak. Konservatuvar öğrencileri müzik yapacak. İlk gece açılış partisini Hello dergisi verecek. Son gece ise sahneye caz grubu çıkacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT