Garanti Mini Bank Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali

Tarihler: 14 Mayıs 2004 Cuma ~ 17 Mayıs 2004 Pazartesi 14-17 Mayıs tarihleri arasında

Yer: Beyoğlu Alkazar Sineması Avrupa Salonu, Beyoğlu Majestik Sineması 1. ve 2. Salonları, Levent Sinema TÜRSAK, İtalyan Kültür Merkezi, Alman Kültür Merkezi ve Osmanlı Bankası Müzesi Sinema

Ücret: 2-3 Milyon TL. Mini Bank üyelerine ücretsiz.

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi: www.tursak.org.tr

Adres: Türsak Vakfı: Gazeteci Erol Dernek Sok. Hanif Han No:11/2, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: Türsak Tel: 0212 244 52 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2004 ~ May 17, 2004
“Garanti Mini Bank Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali” Başlıyor!

Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) Garanti Bankası işbirliği ile geleneksel olarak gerçekleştirdiği uluslararası festivallerine, bu yıl, kültürel hayatımızda önemli bir eksiklik olduğuna inandığı yeni bir projeyi daha ekliyor. Çocukların kültürel gelişimine katkıda bulunmak hedefiyle projelendirilen ve Garanti Bankası’nın ana sponsorluğunda hayata geçirilecek olan “Garanti Mini Bank Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali” 14 -17 Mayıs 2004 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalde, film gösterimlerinin yanı sıra Çocuk Yazarlardan Film Hikayeleri, İnteraktif Oyunlar, Çocuk Jürisi Atölyesi ve Film Okuma Atölyesi etkinlikleri de yapılacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TRT’nin işbirliğiyle düzenlenecek festivalde Columbia TriStar Home Entertainment filmlerine de özel bir bölüm ayrıldı. Festival filmleri, ‘En Sevilen Film Yarışması’, ‘Columbia TriStar Home Entertainment’dan Çocuklara Armağan’ ‘Minik Öyküler’, ‘Uzun Öyküler’, ‘Pisi Pisi Kediler’, ‘Şarkılı Öyküler’, ‘Komik Hayvanlar’, ‘Şimdi Okullu Olduk’, ‘Ben Artık Büyüdüm’, ‘Çizgi Filmden Vazgeçemem’, ‘Kısacık Güzel Filmler’, ‘Ben Kendim Yapabilirim’, ‘Ali Murat Erkorkmaz’dan Çocuklara’ ve ‘Aileler İçin Çocuk Dünyası’ başlıkları altında toplandı.

Program hazırlanırken, çocukların gelişim basamakları ve psiko-pedagojik yapısı dikkate alınarak 3-5, 6-8, 9-11 yaş gruplarına yönelik farklı filmler seçildi. Ayrıca, ebeveynler için de çocukların dünyasını anlatan ve onların sorunlarına eğilen filmlerin yer aldığı özel bir bölüm hazırlandı. Festival boyunca, dünyanın pek çok ülkesinden aralarında çizgi ve kukla filmlerin de bulunduğu uzun ve kısa metrajlı 90 film çocuklarla buluşuyor. Festival filmleri; Beyoğlu Alkazar Sineması Avrupa Salonu, Beyoğlu Majestik Sineması 1. ve 2. Salonları, Levent Sinema TÜRSAK, İtalyan Kültür Merkezi, Alman Kültür Merkezi ve Osmanlı Bankası Müzesi Sinema Salonu’nda gösterilecek.

Garanti Mini Bank üyeleri, tüm filmleri, önceden yer ayırtarak Garanti Minibank kartlarını gösterip ücretsiz izleyebilecekler. İtalyan Kültür Merkezi ve Alman Kültür Merkezi salonlarındaki film gösterimlerinin ise tüm çocuklara ücretsiz olarak gerçekleştirileceği festivalde; Beyoğlu Alkazar, Beyoğlu Majestik Sineması 1. ve 2. salonları, Levent Sinema TÜRSAK ve Osmanlı Bankası Müzesi sinemalarında yapılacak gösterimlere giriş ücreti, küçük yaş grupları için hazırlanan bir saatlik seanslar için 2.000.000.- TL. normal seanslar içinse 3.000.000 TL olacak.

FESTİVAL TARİHLERİ VE PROGRAM:
14-17 Mayıs 2004 tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde etkinlikler beş başlık altında gerçekleştirilecektir.
A. Açılış Partisi ve Ödül Töreni
B. Film Gösterimleri
C. Çocuk Yazarlardan Film Öyküleri
D. Çocuk Jürisi Atölyesi
E. Film Okuma Atölyesi
F. İnteraktif Oyunlar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT