Gazino Arabesk

Tarihler: 17 Haziran 2009 Çarşamba ~ 17 Haziran 2009 Çarşamba 17 Haziran 2009 Saat: 20:00

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 23,00 TL, Öğrenci: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Ghetto Gişe

Adres: Ghetto Kalyoncu Kulluk Caddesi No: 10 Beyoğlu Istanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2009 ~ Haz 17, 2009
Festival Hakkında:br>İstanbul ve Berlin arasındaki kardeş şehir ilişkisinin 20. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Goethe-Institut Istanbul, Kulturprojekte Berlin ile açılışını bu sezon yapmış olan Ballhaus Naunynstrasse ve Hebbel Am Ufer tiyatroları, Beyond Belonging III – Almancı ! yı sunuyor ve bu programla Berlin’den tiyatro ve göç bağlamında en yeni ve yaratıcı örneklerden bir demeti İstanbul’a taşıyor.

Berlin ve İstanbul gibi metropollerde, tamamen farklı deneyimlere sahip insanların yolları kesişir. Metropollerin sunduğu bu yerellikler arasılık ve farklı kültürel biçimlerin karşılaşabilmesi için bir buluşma noktası olmaları, yeni bir şeylerin yaratılabilmesi için de bir fırsat sunar aynı zamanda. Festivalin İstanbul’da gerçekleştirilecek bu üçüncü sunumunda yer alan Berlin kökenli kültürler ötesi gerçekliklerde, İstanbul’un da önemli bir yeri var.

En geç Fatih Akın’ın elde ettiği uluslararası başarıdan beri, Almancı imajı değişti. İş göçünün başlangıcından yaklaşık 50 yıl sonra, bir zamanların misafir işçilerinin çocukları ve torunları, hikayeleriyle bu sefer Almanya’dan İstanbul’a geliyorlar. Programda, genç Alman-Türk yönetmenlerin sahnelenecek altı tiyatro projesinin yanısıra Karşı Resimler başlıklı, Alman-Türk sinemasının örneklerinin yeraldığı film programı ve iki DJ müzik gecesi de yer alıyor.

Şermin Langhoff // Küratör
Oyuncular: Aziza A., İdil Üner, Tim Seyfi, Laurens Walter ve İlke Üner ile Arabesk Müzikali
Yöneten: Neco Çelik

Ballhaus Naunynstrasse Prodüksiyonu
Gösteri sonrası yönetmenler ve oyuncularla söyleşi

Keder, depresyon, umarsızlık! Dertlere derman yoksa, yapacak tek şey kalıyor: Son damlasına kadar yenilginin keyfini çıkarabilmek! Bunun nasıl yapılacağını ise, kederlerin ve acıların kesin ve tavizsiz ifadesi arabesk gösteriyor bize. O arabesk ki ne İstanbul’da ne de Berlin’de varolan bir şark arayışıdır; gönüllerin şark’ının... Gazino Arabesk bir gece boyunca işte bu yaşam duygusuna teslim ediyor kendini. Aşk, nefret, tutku ve entrikalar yumağına saplanmış beş oyuncu ruhlarını yırtarcasına söylüyorlar şarkılarını. Neco Çelik, 70’li yılların arabesk filmlerinin motiflerinden yola çıkarak, Fatih Akın’ın neredeyse tüm filmlerinde rol alan İdil Üner, Soul müziğinin Berlin’deki kraliçesi Aziza A. ve İki Süper Film Birden’in kahramanı Tim Seyfi ve oyuncu ekibiyle bir ilke imza atıyor: Arabesk müzikali!

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT