Gençler ve Öğrencilere Çarşamba Günleri Pera Müzesi Ücretsiz

Tarihler: 21 Nisan 2009 Salı ~ 26 Nisan 2009 Pazar çarşamba

Yer: Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi

Nereden Alınır: www.peramuzesi.org.tr

Adres: Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2009 ~ Nis 26, 2009
Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi 26 Nisan 2009 tarihine kadar devam edecek yeni sergileri süresince çarşamba günleri öğrencileri ücretsiz ağırlayacak;
Gençler ve Öğrencilere Çarşamba Günleri Pera Müzesi Ücretsiz
Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, 2009 yılının ilk iki sergisi süresince, çarşamba günleri öğrencileri ücretsiz ağırlıyor.

Pera Müzesi, 10 Şubat 2009 tarihinde açılan “Mekteb-i Sultani`den Galatasaray Lisesi`ne / Ressamlar 1868 - 1968” ile “Kurosawa / Desenler” sergilerini ve müzeyi Çarşamba günleri ücretsiz ziyaret etmelerinin yanı sıra, “Kurosawa / Desenler” sergisi için öğrencilere ücretsiz rehberli tur hizmeti de sağlıyor.

“Yedi Samuray”, “Rashomon”, “Ran”, ”Düşler”, “Kagemusha” gibi birbirinden etkileyici filmleriyle Japonya’nın dünyadaki en önemli kültür ve sanat elçilerinden biri olmuş, dünya sinemasının “İmparator” lâkaplı usta yönetmeni Akira Kurosawa’nın çok renkli ve eşsiz imgelem gücünün ürünü 87 desenden oluşan “Kurosawa - Desenler” sergisi için rehberli turlar ile ilgilenen okulların / öğrenci gruplarının müzeden randevu almaları gerekiyor. (0 212 334 99 00)

Galatasaraylılar Derneği’nin 100. Yıl kutlamalarının son etkinliği olan, Mekteb-i Sultani’den Galatasaray Lisesi’ne, Sanayi Nefise’den Güzel Sanatlar Akademisi’ne ve oradan da Paris’e uzanan bir çizgide, Galatasaray Lisesi mezunu ressamlar ile onları yetiştiren resim öğretmenlerinin, Türk resminin gelişmesinde oynadıkları çok önemli rolün altını çizen “Mekteb-i Sultani’den Galatasaray Lisesi’ne Ressamlar 1868 - 1968” sergisi için düzenlenen çocuk eğitim programı ise her yaş grubuna uygun ve farklı bir biçimde uygulanıyor. Bu program için rezervasyon yaptırmak isteyenler ise 0 216 455 86 98 no’lu numarayı arayabilirler.

Her iki sergi, 11 Şubat - 26 Nisan 2009 tarihleri arasında Pera Müzesi’nde ziyarete açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT