GePGeNç FeSTİVaL

Tarihler: 14 Nisan 2008 Pazartesi ~ 16 Nisan 2008 Çarşamba 11-16 Nisan 2008

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü

Ücret: Herkesin katılımına açık olan etkinlikler ücretsiz gerçekleşecek.

Nereden Alınır: Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi için: http://www.gepgencfestival.net

Adres: Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2008 ~ Nis 16, 2008
GePGeNç FeSTİVaL 2008 santralistanbul’da!

Türkiye’nin en genç festivali GePGeNç FeSTİVaL’in ikincisi 11-16 Nisan tarihlerinde santralistanbul’da gerçekleşecek. 20 farklı ülkeden uluslararası gençlik kuruluşlarının da katılacağı festival, Gençlik Çalışmaları Birimi koordinasyonunda, Türkiye’nin çeşitli illerinden 51 gençlik kuruluşu tarafından düzenleniyor.

Gençlerin toplumsal hayatta daha görünür kılınması, sosyal hayata sağladıkları katkının desteklenmesi ve bu konuda kamu ve sivil alan arasındaki diyaloğun geliştirilmesi amacıyla yola çıkan GePGeNç FeSTİVaL’in bu yıl ikincisi düzenleniyor. Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Fas, Filistin, Gürcistan, İspanya, İtalya, İsveç, Güney Kore, Macaristan, Mısır, Polonya, Sırbistan, Slovenya, Ukrayna ve Yunanistan’ın da katılacağı festivalin bu seneki teması“Komşuluk”. “Komşuluk; konuşlandırmadan konuşmak, ötekilerle yolculuğa çıkabilmektir” düşüncesi ile yola çıkan festivale, 10 bin gencin katılması bekleniyor.

Festival programında; insan hakları, sivil toplum, eğitim, fotoğraf, istihdam, çevre ve kültürlerarası öğrenme konularında gerçekleşecek atölyelerin yanı sıra, çeşitli proje ve kampanyaların masaya yatırılacağı iyi örnekler konferansı, 160 gençlik kuruluşunun biraraya geleceği fuar ve forumlar da gençler ile buluşacak. Curcuna başlığıyla düzenlenen kültür, sanat ve eğlence etkinliklerinde ise; müzik ve dans atölyeleri ile Sulukule Roman Orkestrası, Kreş, Gayda İstanbul, Kırmızı Kart, Gevende, Ayben& Fairuz Derinbulut, Kumm, Babazula, Yenitürkü, Gripin ve Cümbüş Cemaat gruplarının vereceği konserler yer alacak. Kitapları gerçek insanlar olan “Yaşayan Kütüphane” ve kıraathane kültürüne başka bir yaklaşım getiren “Sosyal Haklar Kıraathanesi” ise, festivalin diğer ilgi çeken etkinlikleri arasında.

Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi için: http://www.gepgencfestival.net
Herkesin katılımına açık olan etkinlikler ücretsiz gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT