Greyder Cover Fest 2010 -Anadolu Yakası Elemeleri

Tarihler: 27 Şubat 2010 Cumartesi ~ 27 Şubat 2010 Cumartesi 14:00

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: 5 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: Balo Sk. No: 22, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2010 ~ Şub 27, 2010

Greyder’in düzenlediği liseliler arası müzik yarışmasında, en güzel ‘cover’ yapan grup birinci olacak.

GREYDER COVER FEST 2010

Greyder’in düzenlediği, liseli müzik gruplarının yarışmasında 30 liseli grup, finallere katılabilmek için yarışıyor…

Anı yaşayan gençlerin her zaman yanında olan Greyder’in ana sponsorluğundaki müzik yarışmasının amacı liseli amatör müzik gruplarına destek olmak. İstanbul’da ön elemelerden geçen 15’i Anadolu yakasından, 15’i Avrupa yakasından 30 liseli müzik grubunun katıldığı “Greyder Cover Fest 2010” büyük bir heyecana sahne olacak. Tanınmış bir parçayı en iyi çalan grupların, yani en iyi cover yapan grupların başarılı olacağı yarışmada birinci olan grup Greyder den 2.500 TL para ödülünün yanı sıra, bir çok sponsor marka ödüllerininde sahibi olacak.

“Greyder Cover Fest 2010”un ilk elemeleri Anadolu Yakası’ndan 15 liseli müzik grubunun katılımı ile 27 Şubat’ta, ikinci elemeler ise Avrupa yakasından 15 liseli müzik grubunun katılımıyla 28 Şubat’ta İstanbul’un en iyi performans merkezi Beyoğlu Jolly Joker Balans’da gerçekleşecek. Elemelerde ilk 5’e giren 10 grup finallere katılmaya hak kazanacaklar. Yarışmanın finali ise 6 Mart’ta Jolly Joker Balans da gerçekleşip 11 Mart’ta Number One Tv ekranlarından yayınlanarak finalistlerin tüm Türkiye tarafından tanınmaları sağlanacak. Ayrıca 27 Şubat’taki elemelerde COVER FEST 07 birincisi Deff, 28 Şubat’taki elemelerde ise COVER FEST 08 birincisi Pikap sahne alarak organizasyona renk katacaklar. Yarışmanın finalinde ise son albümleri ile büyük çıkış yakalayan 110 performans sergileyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT