I. Birmot Klasik Otomobil Şenliği

Tarihler: 01 Mayıs 2004 Cumartesi ~ 02 Mayıs 2004 Pazar 1-2 Mayıs 2004

Yer: Rahmi M. Koç Sanayi Müzesi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Ayrıntılı bilgi için: www.klasikotomobil.org

Adres: Hasköy Cad. No: 27 34445 Hasköy Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 297 66 39-40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2004 ~ May 2, 2004
I. Birmot Klasik Otomobil Şenliği İçin Buluşma Noktası Rahmi M. Koç Müzesi

Klasik otomobiller, Birmot’un ana sponsorluğunda Rahmi M. Koç Müzesi ve Klasik Otomobil Kulübü işbirliği ile 01-02 Mayıs 2004 tarihlerinde Rahmi M. Koç Müzesi’nde buluşacak.

Rahmi M. Koç Müzesi ve Klasik Otomobil Kulübü’nün en önemli ortak noktası olan Klasik Otomobiller için düzenlenecek özel hafta sonu şenliğinde Rahmi M. Koç Müzesi, 25 yaşını aşmış tüm klasik otomobillere ev sahipliği yapacak.

Klasik Otomobillerin sergileneceği hafta sonu etkinliğine 25 yaşın üzerindeki otomobili ile gelen ziyaretçiler, Rahmi M. Koç Müzesi’ni ücretsiz olarak ziyaret etme ve Klasik Otomobil Kulübü’ne özel avantajlarla üye olma imkanına sahip olacak. Şenliğe katılacak olan otomobiller arasında yapılacak yarışmada “En Yaşlı Klasik” seçilecek olan otomobilin sahibi sürpriz bir hediye kazanacak.

Koç Holding’in otomotiv sektöründeki öncü kuruluşlarından biri olan Birmot’un ana sponsorluğunu üstlendiği I. Birmot Klasik Otomobil Şenliği bundan sonra her yıl geleneksel olarak Klasik otomobil severler ile Rahmi M. Koç Müzesi’nde buluşacak.

Özel hafta sonu şenliğinde ziyaretçiler ayrıca şenliği destekleyen ve yan sponsorlukları üstlenmiş olan Continental,Double–up,Yamaha firmalarının standlarını ve Rahmi M. Koç Müzesi’nin geleneksel hafta sonu etkinliklerini bulabilecekler.

Rahmi M. Koç Müzesi’nde güzel bir hafta sonu geçirmek, başka bir yerde bulunamayacak sayıda Klasik Otomobili bir arada görmek, bu arada belki de güzel bir klasik otomobile sahip olmak için, düzenlenecek olan bu özel etkinlikte tüm klasik otomobil sahipleri ve sevenleri buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT