İnternette Alışveriş Festivali

Tarihler: 05 Aralık 2011 Pazartesi ~ 09 Aralık 2011 Cuma

Yer: MasterCard

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2011 ~ Ara 9, 2011

MasterCard’tan sanal alışveriş atağı devam ediyor. Dünyanın lider ödeme sistemi MasterCard, 5-9 Aralık 2011 tarihleri arasında ETID isbirligi ile gerçekleştirdiği “MasterCard e-fest”le e-ticaretin önde gelen 22 markasını bir araya getiriyor.

MasterCard e-fest’e katılan internet mağazaları, sadece MasterCard kullanıcılarına özel yüzde 30’a varan indirimlerin yanı sıra, belirli tutarın üzerindeki alışverişlerde ücretsiz kargo hizmeti de sunuyor.

MasterCard tarafından gerçekleştirilen e-fest, Türkiye’de internet üzerinden yapılan ilk alışveriş festivali olma unvanını da taşıyor.

Kendini “ticaretin kalbinde” konumlayan MasterCard, MasterCard e-fest’le de internet üzerinde ticaret merkezi oluşturuyor. MasterCard tarafından 5-9 Aralık 2011 tarihleri arasında düzenlenen MasterCard e-fest’te internet ticaretinin önde gelen 22 mağazası yer alacak. Internet üzerinden alışveriş festivali yaparak bir ilki gerçekleştiren MasterCard, e-fest ile teknolojiden giyime, dekorasyondan hizmete kadar bir çok alanda ürün ve hizmet sunan markayı bir araya getiriyor. MasterCard e-fest’te sadece MasterCard kullanıcılarına özel yüzde 30’a varan indirimler ve belirli tutarın üzerindeki alışverişlerde ücretsiz kargo avantajı sunuluyor.

MasterCard e-fest’e katılan sanal mağazalar arasında, 1Y1V, adepo, çiçeksepeti, ekopasaj.com, ereyon.com.tr, evmanya, genpa.com.tr, gittigidiyor, hepsiburada.com, hızlıal.com, limango, markafoni, morhipo, sahibinden.com, sanalpazar, teknosa, tezken, trendyol, vipdükkan, yakala.co, yeniçarşım.com, ykmden.com bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT