İstanbul Animasyon Festivali

Tarihler: 16 Aralık 2010 Perşembe ~ 19 Aralık 2010 Pazar

Yer: Pera Müzesi Oditoryumu

Ücret: 5,00 TL

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 65, Tepebaşı Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2010 ~ Ara 19, 2010

İstanbul Animasyon Festivali 16-19 Aralık tarihlerinde Pera Müzesi`nde gerçekleşiyor. Son iki senenin en iyi animasyon filmlerini programına dahil eden İstanbul Animasyon Festivali seyirciye animasyon dolu 4 gün yaşatacak.

Yarışma dahilinde katılan filmler arasında tanınan animasyonların yanı sıra yeni filmler de yer alıyor. 2010 Oscar ödüllerinde en iyi kısa animasyon filmi ödülünü alan Logorama festivalin öne çıkan filmlerinden biri. Alternatif bir Hansel ve Gratel hikayesi olan Hansel and Gretel: The True Story, dünyaca ünlü yönetmen Tomek Baginski`nin son filmi The Kinematograph ve bu seneki festivallerin gözdesi The Cat Piano yarışma dahilinde gösterilecek 140 filmden sadece bir kaçı. Yarışmaya Türkiye`den de katılan 33 film en iyi Türk kısa animasyon filmi için yarışacak. 2010’nun en önemli festivallerinde ödül alan filmler de İstanbul`daki festivalde yer alacak. Annecy, Ottawa, Hollanda ve Melbourne Animasyon Festival’lerinden meraklılara en iyi filmleri izleme şansı bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT