‘İstanbul Kite Festival’ Başlıyor

‘İstanbul Kite Festival’ Başlıyor

Tarihler: 12 Ağustos 2017 Cumartesi ~ 20 Ağustos 2017 Pazar

Yer: Kilyos Tırmata Beach

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2017 ~ Ağu 20, 2017

Oli Spor Kulübü ve Playmaker Sports & Entertainment tarafından organize edilen ve Türkiye Yelken Federasyonu himayesinde gerçekleştirilen spor, müzik, yaşam stili festivali ‘İstanbul Kite Festival’ kiteboard tutkunları ile buluşuyor.

12-20 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek ‘İstanbul Kite Festival’ spor ve yaşam stili tutkunlarına, Kilyos Tırmata Beach’te unutulmaz bir festival atmosferi yaşatacak.

Türkiye’nin en büyük ulusal ve global kiteboard organizasyonu ‘İstanbul Kite Festival’ 12-20 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Bir prestij ve unvan yarışı olan Maximum Kiteboard Turkish Open’da, kitefoil, slalom ve freestyle kategorilerinde, birbirinden iddialı 200 sporcu Türkiye Şampiyonluğu için yarışacak. Dünyanın en iyi sporcuları ise Avrupa Şampiyonu unvanını kazanmaya çalışacak.

İstanbul Kite Festival, dünyanın en değerli birkaç parkuru arasında anılan İstanbul Boğazı’nda 12 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek olan Cross Bosphorus Race etabı ile başlayacak. Avrupa ve Türkiye Şampiyonası müsabakalarının devamı ise 13-20 Ağustos tarihleri arasında Kilyos Tırmata Beach’te gerçekleştirilecek.

‘2020 Tokyo Olimpiyatları’ kapsamında Olimpik Sınıf olarak kabul edilen Formula Kite disiplininde gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası, 22 ülkeden 60 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne olacak.

Taner Aykurt, Ejder Ginyol, Sedat Çelenk, Armağan Ersolak, Bilge Öztürk, Berna Öztürk, Serkan Erkek, Alperen Beyli, Çisil Özen gibi şampiyon isimlerin de katılacağı yarışmalarda yerli ve yabancı 200 sporcu yer alacak.

Final yarışları sonunda kitefoil, slalom ve freestyle disiplinlerinde kadın ve erkek kategorilerinde Avrupa ve Türkiye dereceleri alan sporcular ödüllendirilecek.

İstanbul Kite Festival, her sene içeriğini daha da zenginleştirerek kiteboard sporuna duyulan ilginin ülke genelinde artmasını sağlıyor. Windsurf’ü andıran, ancak yelken yerine ‘kite’ adı verilen ve uçurtma ile paraşüt arası bir ekipmanla rüzgar kontrolüne dayalı bir board sporu olan ‘Kiteboard’, Dünya’da en popüler sporlar arasında yer alıyor. Görsel anlamdaki etkileyiciliği ve izleyicide bıraktığı heyecan da son yıllarda ‘Kiteboard’un en çekici su sporu olmasını sağlıyor.

İstanbul Kite Festival’de bu sene de ekipmanlar görücüye çıkıyor!
Kiteboard tutkunları ve kiteboard yapmak isteyen sporseverler, Tırmata Beach’te sezonun en iyi ekipmanlarının tanıtılacağı fuar alanında, hem ürünlerle ilgili bilgi alabilecek hem de Tırmata Beach’te tüm ürünleri deneyimleme fırsatı elde edecek.

Tırmata Beach’te Spor ve Müzikle Dopdolu Bir Hafta!
Festivalde yarışların yanı sıra medya partneri Kral POP Radyo DJ’lerinin performansları ve gün batımı partileri gerçekleşecek. Gündüzden geceye, kumsal partileri ve canlı müzik dinletileriyle izleyiciler unutamayacakları bir festival yaşayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT