İstanbul Tango Buluşması

Tarihler: 29 Ekim 2004 Cuma ~ 31 Ekim 2004 Pazar 29-30-31 Ekim 2004

Yer: İtalyan Opera Merkezi, Yapı Kredi Kültür Sanat ve Pera Palas Oteli

Ücret: 90-40-35 Milyon TL.

Nereden Alınır: Bilgi için: http://www.tangobulusmasi.org/, E-mail: info@tangobulusmasi.org, Biletler: http://www.ticketturk.com

Adres: Yapı Kredi: İstiklal Cad. No:285 Beyoğlu
İtalyan Opera Merkezi: Meşrutiyet Cad. No:161 Taksim
Pera Palas: Meşrutiyet Caddesi No:98-100 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 532-2915950

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2004 ~ Eki 31, 2004
DÜNYA TANGO SEVERLERİ İSTANBUL’ DA BULUŞUYOR!
İSTANBUL TANGO BULUŞMASI 29 EKİM’ DE BEYOĞLU’DA!
HAYDİ TANGO SEVERLER, CUMHURİYET’ İ TANGOYLA KUTLAMAK, TANGOYA DOYMAK İÇİN BULUŞALIM!

İstanbul bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tango ile kutlamaya hazırlanıyor.
29, 30, 31 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek 3 günlük tango buluşmasında Arjantin’ li dansçılar Gachi Fernandez, Sergio Cortazzo, Pancho ve Gabriela Amalfitani` nin dans gösterileri, Fransız orkestra El Tangazo, atölyeler, tango film gösterileri, söyleşi ve paneller var.

İtalyan Opera Merkezi, Yapı Kredi Kültür Sanat ve Pera Palas mekanlarında gerçekleşecek buluşmada Türk tangoseverler tango dansı, müziği ve kültürüne doyacaklar.

Bu yıl Ekim ayında, Arjantin’ de üçüncüsü gerçekleşecek olan Dünya Tango Festivali’ nin broşür kapağı ve resmi web sitesinde fotoğrafları yer alan ünlü dansçı ve eğitmenler Sergio ve Gachi çiftinin gösterilerini izleyebilecek, hatta onlardan eğitim bile alabileceksiniz. Çiftin Tango x 2 Company, Una Noche De Tango ve Tangokinesis organizasyonları ile dünya turneleri var.

İstanbul Tango Buluşması’ nda gösteri yapacak ve eğitim verecek diğer bir ünlü çift ise; Arjantin’ in ünlü dansçı ve eğitmenlerinden Pancho ve Gaby. Çift gösteri performanslarıyla dünyada tanınıyor. Tango Emocion, Tango x 2 Company ve Perfumes de Tango organizasyonları ile dünya turneleri yapıyorlar.

Buluşmanın bir diğer sürprizi, Paris’ den gelecek El Tangazo Orkestrası. Orkestra’ nın Türkiye’ ye ikinci gelişi. Daha önce trio (üçlü) olarak gelen El Tangazo tangoseverlere Pera Palas Otel’ de unutulmaz saatler yaşatmıştı. Orkestra bu kez quartet (dörtlü) olarak geliyor.

Buluşma aynı zamanda panel ve söyleşilere de ev sahipliği yapacak. Milonga ve pist etiği, tango dansının Türkiye’deki gelişimi ve Türk tango müzik tarihi konulu panellerle Türkiye’ de bir ilk gerçekleşecek ve tango felsefesi ve kültürü masaya yatırılacak.

Film gösterimleri ve Tango DJ’liğinin de işleneceği buluşma Türkiye’de Tango adına yapılanların en kapsamlısı. Arjantin Büyükelçisi Sebastian Brugo Marco 29 Ekim Cumhuriyet bayramındaki ilk milonganın açılışını bizzat yapacak.

Gündüzleri atölye çalışmaları, geceleri milonga (tango gecesi) formatında geçecek Buluşma’ da tango dansçılarının yanısıra daha önce tangoyla tanışmamış olanlar için de tango sınıfları açılacak. Arjantin’ in en ünlü hocalarıyla tangoya başlamayı düşünenler için bu kaçırılmaz bir fırsat olacak.

Buluşma mekanları ise tümüyle Beyoğlu’nda; bir zamanlar tangoya ev sahipliği de yapmış olan İtalyan Opera Merkezi, Yapı Kredi Kültür Sanat Salonları ve Hotel Pera Palas.

Program çizelgesi için tıklayın

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT