İTÜ 2.Kısa Film Festivali

Tarihler: 30 Mart 2009 Pazartesi ~ 03 Nisan 2009 Cuma 30 Mart – 3 Nisan

Yer: İTÜ

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.kısafilm.itu.edu.tr

Adres: İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Kültür Sanat Birliği Maslak Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2009 ~ Nis 3, 2009
Kısalar İTÜ` de Yarışıyor!
Tüm Sinemaseverler Davetlidir

30 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında Kısa Filmleri ve Filmcileri Tüm üniversiteliler ve Sinemaseverler ile Buluşturuyoruz!

İTÜ 2.Kısa Film Festivalinde bu yıl, "Ulusal Kısa Film Yarışmamız"a katılan ilk 20 film sizlerle... Bunun yanı sıra festivalde bu yıl da yurtiçi ve yurtdışı ünlü kısa film festivallerinin seçkilerinden kısa filmler ve festivalimize katılan kısa filmlerden seçtiklerimiz de gösterimde olacak.
Festival kapsamında bu sene;
Yazı Tura, Cenneti Beklerken, Eve Dönüş ve Güz Sancısı gibi filmlerde kurgu editörlüğü görevini üstlenmiş Ulaş Cihan Şimşek ile "Kurgu Teknikleri",
Digital Film Academy ve Kadir Has Üniversitesinde eğitmenlik yapan Ahu Sun ile "Proje Geliştirme",
Plato Film Okulu eğitmenlerinden ve kısa film yönetmenlerinden Mehmet Selçuk Bilge ile "Bir Kısa Film Çekmek" üzerine atölyeler,
Tabutta Rövaşata, Filler ve Çimen, Çamur ve Cenneti Beklerken filmlerinin başarılı yönetmeni Derviş Zaim, Tatil Kitabı filminin yönetmeni Seyfi Teoman, Sonbahar filmiyle büyük beğeni kazanan Onur Saylak, ve SİYAD üyeleri Atilla Dorsay ve Burak Göral ile de söyleşiler yapılacaktır.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak ve Taşkışla yerleşkilerinde düzenlenecek olan festivalimiz, bütün sinemaseverlere açıktır.
Ayrıntılı bilgi ve festival program için ; www.kisafilm.itu.edu.tr
* 30 Mart Pazartesi tarihinden 2 Nisan Perşembe gününe kadar olan etkinliklerimiz İTÜ Ayazağa Yerleşkesi/Kültür Sanat Birliği Oditoryum’da, 3 Nisan Cuma günü etkinliğimiz İTÜ Taşkışla Yerleşkesi/127 nolu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.
**Atölyeler için kontenjanlarımız sınırlıdır. Katılımcıların kısafilm@itu.edu.tr adresine mail atarak isim yazdırmaları gerekmektedir.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT