Kadıköy’de Çevre Festivali

Kadıköy’de Çevre Festivali

Tarihler: 26 Mayıs 2017 Cuma ~ 29 Mayıs 2017 Pazartesi

Yer: Selamiçeşme Özgürlük Parkı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2017 ~ May 29, 2017

Kadıköy Belediyesi Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında doğayı odağına alan tüm bileşenleri Kadıköy Çevre Festivali’nde bir araya getiriyor. 26- 29 Mayıs 2017 tarihleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleşecek olan festivalin teması “Kentte ekolojik yaşam” olacak.

Kadıköy Belediyesi her yıl özel etkinliklere yer verdiği Çevre Haftasında bu yıl “Kentte Ekolojik Yaşam” teması ile bir festival düzenleyerek çeşitli alanlardan çevre ve doğa gönüllülerini ortak bir etkinlikte buluşturacak.

26 Mayıs- 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Kadıköy Çevre Festivali’ne Göztepe Özgürlük Parkı ev sahipliği yapacak.

Doğadan, çevreden yana olan bütün demokratik kitle örgütlerinin, sivil toplum kuruluşlarının, platform ve inisiyatiflerin katılımına açık olan festival programı katılımcılarla birlikte oluşturulacak.

Kentte ekolojik yaşam temasının öne çıkarılacağı festivalde, atölye, söyleşi, doğa gözlemi, konser gibi çok sayıda etkinlik ziyaretçilerle buluşacak. Her yaştan İstanbullunun ekolojik yaşama dair deneyimlerini geliştireceği festivalde panel ve söyleşiler düzenlenecek. Küçük çevreciler için gün boyu süren atölyeler, drama eşliğinde kitap okumaları ve oyunların yapılacağı festivalde, çevreye duyarlı üretici kurumların geri dönüşüm, enerji ve su tasarrufu konularında hazırlamış oldukları tiyatrolar sergilenecek.

Doğaya duyarlı ve farkındalık oluşturmak isteyen bütün demokratik kitle örgütlerinin, sivil toplum kuruluşlarının, platform ve inisiyatiflerin katılımına açık olan festivale başvuru için www.kadikoy.bel.tr adresindeki başvuru formunu doldurmak yeterli. Başvuru için son tarih 17 Mart 2017.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT