Kadın Festivali İkinci Kez Meydan Alışveriş Merkezi Ümraniye`de

Tarihler: 30 Temmuz 2011 Cumartesi ~ 31 Temmuz 2011 Pazar

Yer: Meydan Alışveriş Merkezi

Nereden Alınır: www.meydanumraniye.com.tr

Adres: M1 Meydan Alışveriş Merkezi Çakmak Mah. Metro Group Sok. No:243 Ümraniye İstanbul Ümraniye İstanbul

Telefon: 0216 526 01 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2011 ~ Tem 31, 2011

30-31 Temmuz tarihleri arasında Meydan Avm`de gerçekleşecek “Kadın Festivali”nde kadınlar hem eğlenecek, hem öğrenecek...

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek “Kadın Festivali” 30-31 Temmuz Cumartesi-Pazar günleri boyunca kadınların hem eğleneceği hem de sağlık, güzellik, moda, fitness, beslenme, mutfak kültürü, astroloji ve bireysel gelişim konusunda bilinçleneceği bir festival olacaktır.

Meydan Avm Ümraniye`de gerçekleşecek “Kadın Festivali” kapsamında, makyaj ve cilt bakım uygulamaları, günde iki kez yapılacak fitness etkinlikleri, kadın sağlığını ilgilendiren çeşitli konularda doktorların katılımlarıyla söyleşiler, kitap imza günleri, ünlü astrolog Nuray Sayarı ile astroloji sohbetleri, sponsorların düzenleyeceği çeşitli yarışmalar, müzik dinletileri ve konser yer alacaktır.

Arya Sponsorluk ve İletişim Danışmanlığı tarafından geliştirilen “Kadın Festivali” projesinin co-sponsorları Turkcell, Braun, Olay, Pfizer- Migrene Son; diğer sponsorları ise Ikea, Mediamarkt, B-fit, Starbucks, Acıbadem Hastanesi, Radyo Voyage ve Kırmızı Dergisi`dir.

Etkinlik kapsamında Turkcell iki gün boyunca “Yaşasın Hanımlar Kulübü” standında ahşap boyama, takı tasarımı, ebru yapımı gibi çeşitli hobi aktiviteleri yaptırırken, Braun- Olay- Max Factor ve Koleston “Güzellik Noktası” standında kadınları baştan yaratacak.

Pfizer ve Türkiye Başağrısı ve Ağrı Çalışmaları Derneği – Migrene Son sosyal sorumluluk projesi kapsamında katılımcılara migrenle başa çıkma yollarını aktaracak. B-fit kadınlara spor yaptırırken , Acıbadem Hastanesi doktorları birinci gün rahim ağzı kanseri, ikinci gün sağlıklı beslenme konusunda söyleşi düzenleyecek.Ünlü astrolog Nuray Sayarı astoloji ve yaşam enerjisi konusunda kadınlarla sohbet edecek. Ayrıca yeni kitabı “Aşk Kuantumu`nu Kadın Festivali`nde imzalayacak..

İkea ve Mediamarkt ödüllü yarışmalarla, Radyo Voyage çalacağı birbirinden güzel müziklerle katılımcıları dünyanın müziğinde yolculuklara çıkaracak. 30 Temmuz Cumartesi akşamı ise Natalie Marchenko ve Akatay Ritim Grubu dinleyicileri saksafon ve ritim sazlarla coşturacak.

Eğlenceli bir haftasonu geçirmek isteyen tüm kadınları 30-31 Temmuz 2011 tarihlerinde Meydan Avm`ye bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT