Kampüste Dans Var!

Tarihler: 04 Mayıs 2010 Salı ~ 06 Mayıs 2010 Perşembe 19.00

Yer: Koç Üniversitesi

Adres: Rumelifeneri Yolu 34450 Sarıyer İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0 212 338 10 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2010 ~ May 6, 2010

Koç Üniversitesi Dans Kulübü tarafından bu yıl onuncusu düzenlenecek olan Koç Üniversitesi Geleneksel Dans Festivali 4–6 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek. 16 üniversiteden dans gruplarının katılacağı, dünya danslarıyla ilgili workshopların düzenleneceği festivalde bu yılın teması ’Keltler‘ olarak belirlendi.

Koç Üniversitesi Dans Kulübü tarafından bu yıl onuncusu düzenlenecek olan Dans Festivali 4-6 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu yıl Kelt kültürünün ana tema olarak seçildiği Koç Üniversitesi Dans Festivali’ne Koç Üniversitesi Dans Kulübü öğrencilerinin yanı sıra Türkiye’den 16 üniversitenin öğrencileri katılarak, hünerlerini sergileyecekler.

16 üniversiteden yüzlerce genç dans edecek
Koç Üniversitesi’nin yanı sıra festivale katılan Sabancı Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Malatya İnönü Üniversitesi, Işık Üniversitesi 5 ve 6 Mayıs tarihlerinde performans sergileyecekler.

Üç gün sürecek festivalde, Koç Üniversitesi Dans Kulübü öğrencilerinin yanı sıra üniversitelerin dans toplulukları, profesyonel dans hocaları ve yabancı dansçılar performans sergileyecek. 05 Mayıs günü Oyuncu Hazal Kaya festivalin sunuculuğunu üstlenecek.

Tango, Latin, R&B, Oryantal, Salsa workshopları yapılacak…
Geleneksel Dans Festivali süresince Koç Üniversitesi’nin Sarıyer Kampüsü’nde gündüz aktiviteleri, workshoplar ve akşam gösterileri ücretsiz olarak düzenlenecek. Festival kapsamında etkinliğe renk katacak workshoplar arasında Tango Eğitmeni Orçun Sakarya’nın Tango, Erkan Gündüz’ün gerçekleştireceği Latin, Sinan Dönmez eşliğinde R&B, Oryantal ve Salsa, Yılmaz Köksal ile Latin ve Emre Ünlü ile Latin workshopları yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT