Kemer Country New Year Bazaar

Kemer Country New Year Bazaar

Tarihler: 17 Aralık 2016 Cumartesi ~ 18 Aralık 2016 Pazar

Yer: Kemer Country Kulüp

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2016 ~ Ara 18, 2016

17/18 Aralık günlerinde Kemer Country Kulüp Orman evinde, kışın tadını ve yeni bir yıla girmenin mutluluğunu, orman manzarası içerisinde çıkarmak isteyen herkese açık olarak gerçekleşecek bir etkinlik düzenlenecek.

Yılbaşı alışverişinin telaşını yaşamadan, sakin ve mutu bir ortamda yeni yıl hediyelerini alabilmek, yılbaşı kurabiyeleri ve cupcake, şekerleme, kahve ve ikramlarının tadına bakmak isteyenleri keyifli iki gün bekliyor olacak.

Çocuklar için oyun odası, çocuk tiyatrosu, şömine başında keyifli dakikalar, seçkin markaların konsept stantları, tasarımcılar, canlı müzik, moleküler mutfak şefinden ilginç tadımlıklar Kemer Country Orman evinin konforlu ortamında herkese ücretsiz olarak sunulacak.

Tekirova Amara Dolce Vita ve Antalya Nirvana otellerinin ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğin en ilginç özelliği ise her markanın kendi ürünleri ile hazırlayacakları özel yılbaşı ağaçları olacaktır. Jolly Tur, Skyland, Alem Fm, Fissler, 38 30, Kığılı, De Longhi, Ar-Yıldız, Molu Mücevherat, Taraz İstanbul, İstiva Sanat, Campo Marzio gibi markalar, ürünleri ile özel tasarım ağaçlar hazırlayacaklardır. Yaratıcı ve ilginç tasarım ağaçlar; çikolata ağacı, takı ağacı ve yılbaşı çorap ve bere ağacı, cam obje ağacı gibi birbirinden ilginç ve görsel olarak hiç görülmemiş ağaçlar olacak, etkinlik sonunda ise tüm ağaçlar ziyaretçilere olduğu gibi hediye edilecektir.

Amara Dolce Vita ve Nirvana otellerinin konuk ağırlamaktaki profesyonelliği ve başarısı ile ön plana çıkacakları etkinlik; daha birçok ikram, eğlence, sürpriz ve lezzetle dolu iki gün vaat ediyor. Yeni yılın neşesini yaşatmaya kararlı olan Kemer Country Club, herkesi bu eğlenceli yılbaşı etkinliğine katılmaya ve ilginç çam ağaçlarına sahip olmaya davet ediyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT