Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi Kapılarını Açıyor

Tarihler: 05 Ekim 2011 Çarşamba ~ 26 Ekim 2011 Çarşamba

Yer: Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi

Adres: Rumeli Feneri Yolu Sarıyer İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 338 10 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2011 ~ Eki 26, 2011

Koç Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, öğrenci gösterilerinden birçok ünlü sanatçı ve gurubun etkinliklerine ev sahipliği yapan Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi (SGKM), Güz Sezonu’nu Ekim ayındaki yoğun programıyla açıyor.

2008 yılında açılan, 364 kişi kapasiteli oditoryum, 5 Ekim 2011, Çarşamba günü itibariyle birbirinden değerli sanatçı ve gurupları sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Açılış Ayşe Tütüncü & Sıla Gerbağa Duo ile
Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi Güz Dönemi’nin açılışında Ayşe Tütüncü (piyano) ve Sıla Gerbağa (Bas Flüt) sahne alıyor. Bas flüt eşliğinde performans gerçekleştirecek olan Tütüncü, 1995’ten bu yana sürdürdüğü “Piyano Perküsyon” projesinde doğaçlamaya açık serbest bölümleri olan besteler, uyarlamalar, çeşitlemeler yapıyor. Ayşe Tütüncü & Sıla Gerbağa Duo, 5 Ekim 2011, Çarşamba günü ücretsiz olarak izlenebilecek.

Dostlar Tiyatrosu’ndan ‘Nereye Gidiyoruz’
Güz Dönemi’nde sahne alacak bir diğer etkinlik ise, 11 Ekim 2011, Salı günü sahnelenecek Dostlar Tiyatrosu, Aziz Nesin’in “Nereye Gidiyoruz” oyunu olacak. Türk mizahının usta yazarı Aziz Nesin’in öykü, şiir, masal ve taşlamalarından oluşan, Genco Erkal’ın sahneye uyarladığı ve tek başına oynadığı bu çağdaş meddah gösterisinde bugünlerde herkesin birbirine sorduğu “Nereye gidiyoruz” sorusuna yanıt aranıyor. Gösterinin biletleri 10 Ekim 2011 tarihinden itibaren Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde satışa sunulacak.

Talimhane Tiyatrosu İnsan Kaçakçılığına Dem Vuruyor
Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nin Güz Dönemi’ndeki bir diğer tiyatro gösterisi ise, Talimhane Tiyatrosu oyuncularının 25 Ekim 2011, Salı günü sergileyeceği “Önce Bir Boşluk Oldu Kal Gidince, Ama Şimdi İyi…” adlı oyun. İnsan tacirlerinin eline düşüp pasaportları ellerinden alınıp, evlerde kilitli tutulan yüzlerce kadından biri olan Dijana’nın hikayesini konu eden oyun, zaman zaman dayanılması güç bir gerçeklik ve ironi ile anlatılıyor. Talimhane Tiyatrosu oyuncularının sergileyecekleri oyunun biletleri, 24 Ekim 2011 tarihinden itibaren Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde satışa sunulacak.

Aydın Karlıbel’den Cumhuriyet’in 88’inci Yıldönümü Konseri
Sevgi Gönül Kültür Merkezi Güz Dönemi etkinlikleri, Cumhuriyet’in 88. Yıldönümü çerçevesinde gerçekleştirilecek konserle devam ediyor. Cambridge Biographical Center tarafından "20. Yüzyılın 2000 Önde Gelen Müzisyeni"nden biri seçilen piyanist Aydın Karlıbel’in Osmanlı döneminden Cumhuriyet dönemine kadar çok çeşitli ezgiler sunacağı konser, 26 Ekim’de ücretsiz olarak izlenebilecek.

SGKM 2011-2012 Güz Dönemi Ekim 2011 Taslak Programı
05.10.2011 Çarşamba Açılış: Ayşe Tütüncü (Piyano) & Sıla Gerbağa (Bas Flüt) Duo
11.10.2011 Salı Dostlar Tiyatrosu "Nereye gidiyoruz?"
25.10.2011 Salı Talimhane Tiyatrosu ‘Önce bir boşluk oldu kalp gidince ama şimdi iyi…
26.10.2011 Çarşamba Aydın Karlıbel Piyano Resitali - Cumhuriyet 88. yıldönümü konseri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT