KoçFest 08 / Sezen Aksu-MFÖ

Tarihler: 10 Mayıs 2008 Cumartesi ~ 10 Mayıs 2008 Cumartesi 10 Mayıs Cumartesi 2008

Yer: Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampüsü

Ücret: 45,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Koç Üniversitesi

Adres: Koç Üniversitesi - Rumeli Feneri Kampüsü Sarıyer İstanbul

Telefon: www.baharfestivali08.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2008 ~ May 10, 2008
Koç Üniversitesi baharı müzikle karşılıyor
Bir Klasik!
KOÇ ÜNİVERSİTESİ BAHAR FESTİVALİ!
Koç Üniversitesi “Sosyal Aktiviteler Kulübü” tarafından düzenlenen yılın en renkli etkinliği Bahar Festivali , 10 Mayıs Cumartesi sabahı başlıyor.Rumeli Feneri Kampusunda gerçekleşecek festival,üniversitelilere 16 saat süren doyumsuz bir müzik şöleni yaşatacak. Festivalde ana sahnede Sezen Aksu, MFÖ, Bedük ve balkanlardan bir esinti Besh o droM sahne alacak.

Etkinlik Programı
12.00-18.00 Alternatif Sahne Performansları, Karnaval Oyunları ve daha bir çok sürpriz
19.00 Besh o droM
21.00 MFÖ
23.00 Sezen Aksu
01.00 Bedük
Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü ’nün hayata geçirdiği ve tamamen öğrencilerin emekleriyle oluşan Bahar Festivali, 10 Mayıs Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampusu’nda düzenlenecek. Ünlü şarkıcılar, gruplar, tiyatrocu ve DJ’ lerin sahne alacağı, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan festivalde, eğlenceli outdoor oyunları ile ödüllü yarışmalar da düzenlenecek.
Coca Cola , Efes Pilsen , ZEN Pırlanta, C&A , MTV-Türkiye, Metro FM, Oxygen ATV , Golden Beach Club Burn , Nestea ve Powerade’in sponsorları olduğu 16 saatlik müzik şöleninde, biri ana platform ,diğeri alternatif olmak üzere, farklı müzik zevklerine hitap edecek iki sahne yer alacak. Alternatif platformda “cover” yapan Türk grupları sahne alırken, hayranlarıyla nadiren buluşan önemli isimlerin yeri ana sahne olacak. Böylece festival boyunca katılımcılar, diledikleri şarkıcı ve grupları izleme fırsatı yakalayabilecekler.
Aynı zamanda Oxygen-ATV Safari Tur, Bungee Jumping ile beraber çok farklı ve güzel karnaval oyunları da bu eşsiz günde katılımcılar ile buluşacak.
Festivalin Sürprizi
Sezen Aksu ve M.F.Ö ülkemizde efsane statüsüne yerleşmiş isimler ve Bedük ise elektronik dans müziğin Türkiye’deki kahramanı, insanı hipnoza sokan performansların sahibi. Katılımcılar eminiz ki onları görmek için sabırsızlanıyor.
Fakat bir de sürprizimiz var , Besh o droM Türkiye’de ilk kez, ilklerin festivalinde
“Besh o droM”… , bir Balkan Esintisi
Avrupa’daki bir çok festivalde boy gösteren, Montreal Jazz Festivali 2004’ün onur konuklarından Besh o droM ilk kez Türkiye’de. Ama Macar grubu sadece Balkan müziği kategorisine almak müziklerinin derinliğine ve renkliliğine haksızlık olur. Macar folk elementlerini , Arap, Roman, Lübnan, Bulgar , Afgan, Yunan ve Türk ezgileriyle birleştiren Besh o droM’un çok farklı bir dinleti sunacağına ve farklı sahne şovlarıyla aha sahnemize çok güzel bir açılış yapacaklarına eminiz.
Koç Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının yanı sıra, dışarıdan katılımcılara da açık olan Bahar Festivali, geçtiğimiz yıl 4500’ü biletli 5500’ün üzerinde kişiye ev sahipliği yaptı. Bu yıl , 7000’e yakın katılımın beklendiği festivalin biletleri ön satışta 40 YTL, Biletix’ de 45 YTL kapıda ise 50 YTL karşılığında satışa sunuluyor.
Bilgi için: www.baharfestivali08.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT