Küçükçekmece`de Ramazan Etkinlikleri

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 01 Ekim 2008 Çarşamba

Yer: Çeşitli yerler

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eki 1, 2008

Küçükçekmece`de Ramazan Etkinlikleri

Küçükçekmece Belediyesi’nin; onbir ayın sultanı Ramazan ayı için düzenlediği etkinlik programı başlıyor. İlçedeki iki farklı noktada kurulan dev çadırlarda, her yıl olduğu gibi iftar bereketini büyük bir coşkuyla paylaşmak ve sonrasında unutulmaz anlar geçirmek için birbirinden renkli etkinlikler Küçükçekmecelileri bekliyor.

Son dört yıldır yaklaşık bir milyon kişiye ev sahipliği yapan Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan Çadırları’nda her akşam 4250 kişi ağırlanacak. İftar çadırına gelemeyecek durumda olan 750 vatandaşımızın evlerine ise Küçükçekmece Gönüllüleri yardımıyla sıcak yemek dağıtımı yapılacak. Bu doğrultuda toplam 5000 kişiye iftar imkanı sağlanması amaçlanıyor. Başakşehir ve Sefaköy çadırlarında iftarını yapan Küçükçekmeceliler, her akşam düzenlenecek etkinliklerde Ramazan ruhuna uygun güzel vakitler geçirecek.
İftar Çadırları, Sefaköy(E-5 kenarı Sefaköy / Beşyol- Sancaktül yanı) ve Başakşehir(Başakşehir 1.Etap Yürüyüş Yolu) olarak iki ayrı yerde kuruldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

güzel
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT