League of Legends 2014 Sezonu Türkiye Büyük Finali

Tarihler: 12 Temmuz 2014 Cumartesi ~ 12 Temmuz 2014 Cumartesi 11:00

Yer: Ülker Sports Arena

Ücret: 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Barbaros Mah. Dereboyu Cad.Menekşe Sok. Yeni Sahra, Ataşehir. Ataşehir İstanbul

Telefon: (216) 687-21-00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2014 ~ Tem 12, 2014

Dünyada ve Türkiye'de en çok oynanan, oyun dünyasının en büyük fenomenlerinden League of Legends Türkiye Büyük Finali, 12 Temmuz'da Ülker Sports Arena'da gerçekleşiyor!

Türkiye’nin En Büyük eSpor Organizasyonu: Türkiye Büyük Finali!

Büyük mücadele ve heyecan için geri sayım başladı. League of Legends 2014 Türkiye Sezonu’nu tepede tamamlayan en iyi takımlar; 2014 Şampiyonu unvanı, muhteşem bir kupa ve 112.500 TL’lik nakit ödül havuzu için 12 Temmuz 2014’te, Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden biri olan Ülker Sports Arena’da karşı karşıya gelecek. Şampiyonu bekleyen bir diğer ödül ise, Kore’de düzenlenecek 2014 Sezonu League of Legends Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı için mücadele şansı olacak!  On binlerce seyirci önünde yapılacak final, Türkiye’de şimdiye kadar yapılmış en büyük eSpor etkinliği olacak. 

Ayrıca gün boyunca eğlenceli yarışmalar ve sürpriz hediyeler de sizleri bekliyor! Ülker Sports Arena’da muhteşem bir atmosfer, onbilnerce League of Legends hayranı ve Türkiye’nin en iyi takımları ile birlikte yaşanacak heyecan sizi bekliyor. Şimdiye kadar görülmemiş bir eSpor etkinliğine tanık olacaksınız. Ayrıca etkinliğe katılan tüm biletli seyirciler 1.200 RP kazanacak!Türkiye Büyük Finali’ne girişte biletin yanında olmalı. 13 yaşından küçük katılımcılar yanlarında bir yakınları ile gelmelidir. Bu yakınları için bilet veya davetiyeye ihtiyaç yoktur. Gün boyunca sürecek etkinliklerde eğlenmek, hediyeler kazanmak ve 2014 Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin muhteşeme finalinde yer almak için tek yapman gereken biletini alıp 12 Temmuz’da İstanbul Ülker Sports Arena’da olmak.

Büyük mücadeleye hangi takımlar katılacak?

Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali’nde ilk 4’te yer alan takımlar, Türkiye Büyük Finali’ne doğrudan katılma hakkı kazanacak. Rekabeti en üst düzeye çıkaracak. Büyük Final’de yer alacak son 4 takım ise Play-off karşılaşmaları sonucu ortaya çıkacak. Bu karşılaşmalara Yaz Mevsimi’nin son 4’ü ile Yükselme Ligi’nin ilk 4’ü dahil olacak. Kış, Bahar ve Yaz Mevsimleri boyunca süren çekişmeli maçlar, edinilen tecrübeler Türkiye Büyük Finali rekabeti ile zirveye çıkıyor. Hem Türkiye Şampiyonluğu hem de 2014 Dünya Şampiyonası’na gitme şansı için tüm takımlar en iyi oyunlarını ortaya koyacak.

Ödüller neler?

Türkiye Büyük Finali’ni ilk 4 sırada bitirecek takımı toplam 112.500 TL nakit ödülün yanısıra yakında açıklanacak sponsor ödülleri de bekliyor olacak.

1. Takım 60.000 TL
2. Takım 30.000 TL
3. Takım 15.000 TL
4. Takım 7.500 TL

12 Temmuz Cumartesi günü için etkinliğe katılan biletli Sihirdarlar, Türkiye Sunucusu’nda geçerli 1.200 RP hediyesi kazanacaklar. Biletlerinin üzerinde yer alan kodları, http://bit.ly/biletbarkod (bu uygulama etkinlik tarihinden itibaren aktif olacaktır) üzerinden doğrudan kendi hesaplarına aktarmaları yeterli olacak. 13 yaşın altındaki sihirdarlar, etkinliğe velileri ile katılabilir. Aldıkları bilet, velileri için de geçerlidir. İkinci bir bilet almalarına gerek yoktur.

- 12 Temmuz Cumartesi günü için etkinliğe katılan biletli Sihirdarlar, Türkiye Sunucusu'nda geçerli 1.200 RP hediyesi kazanacaklar. Biletlerinin üzerinde yer alan kodları, http://bit.ly/biletbarkod (bu uygulama etkinlik tarihinden itibaren aktif olacaktır) üzerinden doğrudan kendi hesaplarına aktarmaları yeterli olacak. 13 yaşın altındaki sihirdarlar, etkinliğe velileri ile katılabilir. Aldıkları bilet, velileri için de geçerlidir. İkinci bir bilet almalarına gerek yoktur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT