LimangoKIDS’in Co-Sponsor Olduğu Swissôtel Geleneksel Çocuk Karnavalı’nda Çok Eğlenceli Sürprizler Var

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 23 Nisan 2011 Cumartesi 12.00 - 17.00

Yer: Swissôtel The Bosphorus

Adres: Bayıldım Caddesi No.2 Maçka, Beşiktaş 34357 İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 326 11 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 23, 2011

Çocuklar ve anne-babalar bu karnavalı kaçırmamalı! Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da 23 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek olan ve tüm geliri AÇEV’e aktarılacak Swissôtel Geleneksel Çocuk Karnavalı’nda 12.00-17.00 saatleri arasında renkli etkinlikler gerçekleşecek.

limangoKIDS’in co-sponsor olduğu karnaval kapsamında, 23-24-25 Nisan tarihlerinde limangokids.com’da moda dünyasının tanınmış tasarımcılarının ürünlerinin satışa sunulacağı bir kampanya yapılacak. Bu kampanyadan elde edilecek gelirin tamamı da AÇEV’e aktarılacak. Ayrıca Swissôtel Geleneksel Çocuk Karnavalı’nda yer alacak limangoKIDS standında özel hediyeler ve süprizler sizleri bekliyor.

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için her yıl geleneksel olarak düzenlenen Swissôtel Geleneksel Çocuk Karnavalı, bu yıl 23 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. Bahçeşehir Kolejleri ana sponsorluğunda bu yıl 9.’su düzenlenen Swissôtel Geleneksel Çocuk Karnavalı’nın bu yılki co-sponsorlarından biri de limangoKIDS. 23 Nisan’da 12.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan karnavalda yer alacak limangoKIDS standında özel hediyeler ve sürprizler minikleri ve en az onlar kadar eğlenecek anne – babaları bekliyor.

Karnaval kapsamında, hamileler ve 0-13 yaş arasındaki bebek ve çocuklar için sunulan ürünlerle öncü private shopping platformu olan limangoKIDS.com’da moda dünyasının tanınmış tasarımcıların ürünlerinin yer alacağı özel bir kampanya düzenlenecek. Gamze Saraçoğlu, Mehtap Elaidi, Niyazi Erdoğan, Tuvana Büyükçınar, Özlem Süer, Deniz Kaprol, Bihter Aida Pekin, Özgür Masur, Elif Mısırlı ve Özlem Kaya gibi Türkiye’nin önde gelen tasarımcıları bu kez sadece limangoKIDS için çocuklara tasarlayacaklar.

Bu özel tasarım çocuk kıyafet ve aksesuarları, 23-24-25 Nisan tarihlerinde limangoKIDS’te satışa sunulacak ve kampanyadan elde edilen gelirin tamamı AÇEV’e aktarılacak. Swissôtel’e gelen konuklar kıyafetlerden satın almak istedikleri taktirde limangoKIDS standındaki ekranlardan üye olup, işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

LimangoKIDS, Swissôtel Geleneksel Çocuk Karnavalı’nda kendisine ayrılan etkinlik odasında çocukların yepyeni deneyimler yaşaması, anne – babalarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirmeleri için renkli aktiviteler hazırladı. limangoKIDS’in organizasyon boyunca devam edecek etkinlikleri arasında, jonglör atölyesi, balon modelleme, yüz boyama, özel şişme maske boyama ve anne-babalarla tişört tasarlama olacak. Ayrıca imangoKIDS standında çocukları ve ailelerini özel hediyeler ve sürprizler bekliyor. Bu eğlenceyi kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT