Lolipopfest Uluslararası Çocuk Müzik Festivali

Tarihler: 04 Kasım 2008 Salı ~ 08 Kasım 2008 Cumartesi 4-8 Kasım 2008

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi (CKM)

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Bilgi için: İnfo@lolipopfest.org, www.lolipopfest.org

Adres: Haldun Taner Sok. No:11 Caddebostan Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 25 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2008 ~ Kas 8, 2008
Küçük müzikseverler için şeker gibi bir festival: LOLİPOPFEST
4-8 Kasım 2008 tarihleri arasında Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan “Lolipopfest Uluslararası Çocuk Müzik Festivali” büyük ve küçük bütün müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak.
Kadıköy Belediyesi himayesinde, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında, TRT Çocuk kanalının medya sponsorluğunda Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek festivalde İsrail, İtalya, Romanya ve Türkiye’den katılacak yaklaşık 70 yetenekli çocuk sanatçı, pop müzik ile klasik müziğin, dans ve ritmin uyumu eşliğinde sergileyecekleri performanslarıyla izleyicilere doyasıya bir müzik ziyafeti çekecekler.

Festival, F. Yeşim Altınay koordinatörlüğü ve Mine Dikbaş’ın direktörlüğünde İstanbul Çocuk Platformu etkinliği olarak gerçekleştirilecek.
Sunuculuğunu 2008 TIAMO Uluslararası Çocuk Müzik Festivali’ne Türkiye’yi temsil ederek katılan ve “Dostluk ve Sempati Ödülü” kazanan çocuk sanatçılarımız Beliz Özkan, Dilara Altınay’ın yapacağı festivale ayrıca Koç Özel Lisesi Fotoğrafçılık Klübü öğrencileri ve Özel Yüzyıl Işıl Okulları öğrencileri tarafından çekilmiş fotoğraflardan oluşan “Çocuk Gözüyle Çocuk Ve Müzik” adlı fotoğraf sergisi eşlik edecek.

İnsanlığın ortak dili olan müzik ile dünya çocuklarını hesapsız ve çıkarsız bir dostlukla bir araya getirmeyi amaçlayan LOLİPOPFEST
PROGRAM:
Yer: İstanbul, Caddebostan Kültür Merkezi (CKM)
Tarih: 4-8 Kasım 2008
KATILIMCILAR: Adina Jasmin CHIFS 9 Yaşında, İsrail, Liviu Florin COCUBA (7 Yaşında) Romanya, Maria DANESCU(9 Yaşında)Romanya, Alina DANESCU(5 Yaşında) Romanya, Miruna MARCINE (9 Yaşında) Romanya, Clara MATEOIU (8 Yaşında) Romanya, Miruna CODRUDATA 13 Yaşında) Romanya, Deniz ÜNEL 12 Yaşında) İtalya, Katre BOZOĞLU(10 Yaşında) CAKA Keman öğrencisi, Efe Göle (11 yaşında) Türkiye, Kalamış Sanat Merkezi Bale ve Dans Okulu, Grease Müzikali, Koç Özel İlköğretim Okulu, Üsküp TEF Dansı, Banu Kanıbelli ve Arkadaşları, Özel Yüzyıl Işıl Okulu Öğrencileri
SUNUCULAR: Şule BİLGİN, Sena Dilara ALTINAY, Ayşe Beliz ÖZKAN
DETAYLI PROGRAM:
04 Kasım Salı
İstanbul’a varış
Yurtdışından gelen davetlilerin havaalanından karşılanması “Hoş geldin Yemeği” •Kadıköy Belediye Başkanı’nın katılımıyla, katılımcı çocukların ziyareti.
05 Kasım Çarşamba
10:00–17:00
Prova
Snack öğle ymeği arası
Akşam: Anadolu yakası otobüs gezisi (sahil hattı, Kız Kulesi, Anadoluhisarı, Beylerbeyi Sarayı) ve akşam yemeği
06 Kasım Perşembe
“Çocuk Gözüyle Çocuk Ve Müzik” adlı fotoğraf sergisi.
Caddebostan Kültür Merkezi, fuaye Koç Özel Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri tarafından çekilmiş fotoğraflardan oluşmaktadır.
Saat: 11.00-13.00
Çevre okulların katılacağı gösteri Gösteriden sonra öğle yemeği ve hava şartları uygun olduğunda belediye üstü açık otobüs ile kısa çevre gezisi veya (serbest çevre gezisi olabilir).
Saat: 17.00 Erken akşam yemeği
Saat: 18.00 Gösteri için sahne arkasında hazırlık
Saat: 20.00-22.00 Akşam gösterisi. Arasız 3 saat olacaktır.
Gösteri sonrası otele dönüş
07 Kasım Cuma
Saat: 09.30
Tarihi yarımada ve Topkapı Sarayı’ndaki Türk müziği ve Türk çalgıları bölümünün de görüleceği şehir turu için yola çıkış.
Saat:16.00 Otele dönüş yemek için hazırlık
Saat:18.00 Otelden yemeğine gidiş
Akşam 19.00 Beykoz Çubuklu Hayal Kahvesi’nde yemek

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT