Mavi, Vogue Fashion’s Night Out`un Kolektif Videosuna İmza Atıyor!

Tarihler: 16 Eylül 2010 Perşembe ~ 16 Eylül 2010 Perşembe

Yer: İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’ndeki Mağazalar

Adres: İstinye Bayırı Cad. No: 73 Sarıyer Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 345 55 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2010 ~ Eyl 16, 2010

Mavi, Vogue Türkiye dergisinin 16 Eylül gecesi İstanbul’da gerçekleştireceği “Fashion’s Night Out” alışveriş şenliğine, İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’ndeki mağazalarıyla katılacak. “Stil ikonumuz müşterimizdir.” diyen Mavi, Fashion’s Night Out’un kolektif videosuna imza atacak. Bu sene 2. kez, İstanbul’un da katılımıyla gerçekleştirilecek ve mağazaların saat 24:00’e kadar açık kalacağı etkinlikte, alışveriş bir coşkuya dönüşecek.

Gecenin en heyecanlı aktivitesi, Mavi İstinye Park mağazasında gerçekleştirilecek. Mavi’nin mağazada kuracağı podyuma çıkanlar, gece boyunca videoya kaydedilecek. Böylece Vogue Fashion’s Night Out alışveriş partisinin stil sahibi konukları, kolektif bir defile videosuna imza atacak. Mavi vitrininden canlı olarak yayınlanacak video, geceye renk katacak. Mavi ayrıca, etkinliğe katılan mağazalarını ziyaret eden ve alışveriş yapan herkese bir aksesuvar hediye edecek, Kartuş kart sahiplerine ise özel indirim avantajı sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT