Maxi City`de Geleneksel Ramazan Eğlenceleri

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 01 Ekim 2008 Çarşamba Çeşitli saatler

Yer: Maxi City

Ücret: Ücretsiz

Adres: Maxi City Alışveriş Merkezleri Silivri İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eki 1, 2008

Maxi City’de Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Başlıyor!

Gerçekleştirdiği kültür, sanat ve eğlence aktiviteleriyle 7’den 70’e tüm ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş sunan Maxi City, 11 ayın sultanı Ramazan’a özel bir program hazırladı.
Ziyaretçilerine eski Ramazanları yeniden yaşatmayı amaçlayan Maxi City, eski İstanbul evleri ile dekore edilen aktivite alanında; kökü yüzyıllar öncesine dayanan ve Ramazan ile özdeşleşen geleneksel Karagöz & Hacivat gösterileri ve Aşuk ile Maşuk’un yanı sıra illüzyon showlar, jonklör gösterileri ve kanto gibi pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.
Ayrıca Ramazan ayı boyunca Maxi City Fasıl Grubu da en güzel tasavvufi parçalarını Maxi Alışveriş Merkezi ziyaretçileri için seslendirecek.

Silivri ve Çengelköy’ün en gözde alışveriş merkezleri olan Maxi City’ler keyif ve huzur dolu bir Ramazan programı sunuyor. 1 Eylül Pazartesi günü, Ramazan davulcularının manileri ve tasavvuf müziği eşliğinde sunulan sema gösterileri ile başlayacak olan Ramazan Programı kapsamında, ay boyunca Aşuk ile Maşuk’tan Meddah’a, Hacivat & Karagöz’den Kanto’ya kadar birbirinden eğlenceli etkinlikler, ziyaretçilerle buluşacak. Ayrıca Osmanlı macuncusu da Maxi ziyaretçilerine, Ramazan’la özdeşleşen geleneksel lezzetleri ikram edecek.

Eylül ayı süresince, her akşam iftar öncesinde tasavvuf müziği ile misafirlerine huzur dolu bir iftar yaşatacak olan Maxi’de, tasavvuf müziği sonrasında birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirilecek.
Çocukların sevgilisi Karagöz & Hacivat ile ilginç tiplemelerin bir arada olduğu kukla tiyatrosunun yanı sıra; heyecan verici jonklör gösterileri, tahta bacak ve ateşbaz, illüzyon showlar, eğlenceli kanto gösterilerini içeren zengin bir program sunacak olan Maxi City, Cengiz Küçükayvaz ve Erdal Türkmen`in yer aldığı "Çifte Meddah " isimli gösteriye de ev sahipliği yapacak. İzleyenleri eski Ramazanlara götürecek olan bu çok özel gösteri 20 Eylül Cumartesi günü Silivri, 21 Eylül Pazar günü ise Çengelköy Maxi City etkinlik alanında ücretsiz olarak izlenebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT