Merter Media Markt’tan Çocuklara Sihirli 23 Nisan Şenliği

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 23 Nisan 2011 Cumartesi 14.00 -18.00

Yer: Media Markt

Adres: Merter M1 Alışveriş Merkezi Eski Londra Asfaltı, Haznedar Mevkii, No:20 34180 Bahçelievler / İstanbul Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0212 484 54 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 23, 2011

Türkiye’deki 17 mağazası ile dünya markalarını en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan elektronik ürün mağazalar zinciri Merter Media Markt, tüm çocukları, M1 Meydan Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazasında gerçekleşecek, 23 Nisan kutlamalarına davet ediyor.

Üstelik minikler için hazırlanacak birbirinden özel sürprizler ve muhteşem bir Faruk K konseri de, çocuklara Merter Media Markt’tan 23 Nisan hediyesi!

Merter Media Markt’ta Çocuk Olmak Çok Eğlenceli!

Merter Media Markt mağazasında eğlence 23 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’de palyaço show, sihirbaz gösterileri, kum boyama, tahta bacak show ve birçok sürpriz sizleri bekliyor.

Merter Media Markt’ın 23 Nisan şenliğinde, çocuklar saat 14.00-18.00 arasında palyaço show ile doyasıya gülerken, saat 16.00’da başlayacak sihirbaz gösterileri ile heyecanlanacak ve saat 17.00’de başlayacak Faruk K Konseri ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı doyasıya kutlayacak.

Çeşitli sürprizler, hediyeler, promosyonlar ve 23 Nisan’a özel kampanya ile hafızalardan silinmeyecek Merter Media Markt 23 Nisan kutlamasında, dünya markası 60.000 ürün, daha önce görülmemiş fiyatlarla büyük ve küçük tüm İstanbullular’ın beğenisine sunulacak.

Çocuklara Özel Ürünler Merter Media Markt’ta!

4700 metrekare büyüklüğündeki Media Markt Merter mağazasında, 60.000 dünya markası ürün, en kaliteli hizmet ve uygun fiyatları ile sunulmaya devam edecek.

M1 Meydan Alışveriş Merkezi’nde bulunan Merter Media Markt’ta büyük küçük herkes kendisi için bir şeyler bulabilecek. Tüm çocuklar, eğlenceli PC ve PSP 2-3 oyunları, eğitici kitaplar, çok çeşitli bilgisayarlar ve daha birçok teknolojik ürüne düşük fiyatlarla ve cazip ödeme seçenekleri ile ulaşabilecek.

Türkiye’de 7 ilde ve 17 ayrı noktada yer alan Media Markt mağazalarının adreslerine www.mediamarkt.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT