MindBody Festival İstanbul - 06 Haziran

Tarihler: 06 Haziran 2014 Cuma ~ 08 Haziran 2014 Pazar 08:00

Yer: santralistanbul

Ücret: Giriş + 5 Workshop - 240.00 TL Giriş + 3 Workshop - 160.00 TL Giriş + 1 Workshop - 84.00 TL Giriş - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 34060 Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 78 78 / 78 09

Web: http://http://www.santralistanbul.org

E Posta: info@santralistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2014 ~ Haz 8, 2014

Mutlu ve sağlıklı yaşam konusunda uzmanlaşmış, dünyaca ünlü yoga, pilates, gyrotonic, nefes, detox, tai chi, refleksoloji, bioterapi, ayurveda eğitmenleri 6-7-8 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul’da bir araya geliyor.

- Giriş bileti sahipleri, bileti satın aldıkları tarihe giriş hakkına sahiptir.
- Giriş bileti + 1 workshop bileti satın alanlar, bileti satın aldıkları gün giriş hakkına ve o günkü istedikleri 1 workshopa katılım hakkına sahiptir.
- Giriş bileti + 3 workshop bileti satın alanlar, festival boyunca her gün giriş hakkına ve istedikleri 3 workshopa katılım hakkına sahiptir.
- Giriş bileti + 5 workshop bileti satın alanlar, festival boyunca her gün giriş hakkına ve istedikleri 5 workshopa katılım hakkına sahiptir.

Bedeninizi ve zihninizi yüreklendirecek Mindbody Festival İstanbul’un üçüncüsü geliyor.

Dünyaca ünlü yoga, pilates, nefes, detoks, çigong, şamanizm, sufizm, müzik, drama ve tiyatro eğitmenleri 6-7-8 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul’da bir araya geliyor. Sağlıklı yaşamı hayat tarzına dönüştürmeyi hedefleyen ve uzman olsun olmasın herkese açık olan MindBody Festival, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde gerçekleşecek.

MindBody Festival İstanbul workshoplardan, seminerlere, `MindBody Pazar` alanından, konserlere kadar farklı etkinlik imkanı sağlıyor. 

Dünyanın bir numaralı isimleri bir arada.
Katılımcılar 3 gün boyunca farklı kültürlerin ve metodların oluşturduğu birçok alternatif arasından kendilerine en uygun ‘sağlıklı olma’ çözümlerini öğrenip deneyimleme fırsatı bulacak. Festival boyunca dünyaca ünlü eğitmenlerle yoga, pilates, gyrotonic, dans, çigong yapabilecek, doktorlar, filozoflar, tasavvuf ustaları, refleksolojistlerle tanışabilecek, tantra, ayurveda, beslenme ve detoks hakkında güncel bilgiler edinebilecekler. 

Bu yıl festivale gelen ünlü isimler  arasında  tantra öğretisi uzmanı Douglas Brooks, "İçinizdeki canavarını çıkarın" sloganıyla büyük ilgi gören jivamukti yoga uzmanı Dechen Thurman, kişisel aydınlama ve içsel yolculuk konularında iki uzman Metin Hara ve Aret Vartanyan, sufi ve şamanik öğretileri modernize ederek yarattığı gölge tekniği ile uzmanlaşan Theo Kyriakos, otantik pilates metodunun dünya çapında bir numaralı ismi Jean Claude Nelson, Cihangir Yoga’nın ortaklarından Chris Chavez ve ilişki uzmanı Hande Akın gibi isimler bulunuyor. Ayrıca festivale Mevlana Celaleddin Rumi’nin 22. kuşak torunu Esin Çelebi de şeref konuğu olarak katılıyor. 

Muhteşem bir Chill-Out ve market alanı
Festivalde konuşmacıların ve uzmanların öğretilerini sergileyeceği çadırların yanı sıra içinde market alanının da bulunduğu bir chill-out bölümü yer alıyor.  Burada  spa, yoga ve sağlık merkezleri ile birlikte kozmetik markaları ve organik üreticilerin olacağı bir pazar kuruluyor. Deniz Güngör’ün konser vereceği, ‘insana güven okulu’nun kurucusu Murat Kanberi’nin semazen gösterisini sunacağı bu bölgede akrobat ve jonglörlerin gösterileri gün boyunca devam edecek. Tüm sponsor çadırlarının bulunacağı bu alanda ayrıca katılımcılar Kansersiz Yaşam Derneği’ne destek verebilecekleri çekilişlere katılabilecekler. 

Festivalin yaratıcısından bir mesaj
Dünyanın dört bir yanından paylaşmak, öğrenmek ve eğlenmek üzere bir araya gelen tüm konuklarını kucaklayacağı MindBody Festival İstanbul’un yaratıcısı ve proje koordinatörü Stephanie Sayegh ise: “Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz festivalimizin kapsamı daha da genişledi. MindBody Festival Istanbul, sizlere bedeniniz, zihniniz ve kalbinizle keşfetmeyi, denemeyi, uygulamayı, gelişmeyi, keyif almayı, dans etmeyi ve tad almayı vadeden bir etkinlik. Ancak ve ancak bu üç parçamız birbirine kenetlendiğinde biz de dengelendiğimizi ve tamamlandığımızı hissetmiyor muyuz?’’ diyor ve ekliyor: ‘’İlerlemeyen her şey, sonunda yok oluyor. Gelin haziran ayının ilk haftası 6, 7 ve 8’inde gerçekleşecek MindBody Festival Istanbul'da kendinizi değişmek ve ilerlemek için yüreklendirin. Değişimin küçük ya da büyüğü yoktur, sizi büyük değişimlere götüren küçük adımlardır. Yeni deneyimler, yeni insanlar, yeni bir beslenme ve alışveriş tarzını öğrenmek için Festivalimize uğrayın ve bu 3 gün tüm kaygı ve sıradan alışkanlıklarınızı evde bırakın.’’ 

Mindbody Festıval İstanbul Hakkında
MindBody Festival İstanbul, ‘Sağlıklı Olma’ konsepti etrafında insanların iç-dengesi ve kendi yaşam reçetesini bulmalarına yardımcı olmak amacıyla, uzman bir ekip tarafından organize edilen Türkiye’deki en büyük uluslararası platformdur.  Hatta içerikleri ve kapsadığı uzmanlık alanlarının çeşitliliğiyle dünyada bir eşi bulunmamaktadır. Yoga, pilates, gyrotonic, dans, tai chi,  çigong, nefes, refleksoloji, tantra, beslenme uzmanları, ayurvedik doktorlar, filozoflar, tasavvuf ustalarını ağırlayan festivalin bu yıl üçüncüsü düzenlenmektedir. MindBody Festival İstanbul Ekibi, sağlıklı yaşamın kolayca ulaşılabilen bir hayat tarzı olduğuna inanmakta ve bu tarzı daha fazla  insana yaymaya çalışmaktadır.

- Mindbody Festivali programındaki workshop ve seminerler için tek bilet satılmaktadır.
- Kalite ve memnuniyet açısından kapasite sınırlıdır. "Önce gelen dahil olur" esası uygulanmaktadır.
- Festivalde yiyecek ve içecek satışı vardır ve dışarıdan yiyecek ve içecek sokulması uygun değildir.
- Workshoplara katılacak ziyaretçilerin matlarını yanında getirmesi önemle rica olunur.
- Güneş kreminizi ve şapkanızı yanınızda getirmeniz önerilir.
- Mindbody festival içerisinde çocuklarınızın iyi vakit geçirebileceği özel bir alan bulunmaktadır.
- Festival alanında, organizasyon görevlilerinden izin alınmadan profosyonel kamerayla kayıt yapmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT