NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali - Seminerleri

Tarihler: 06 Haziran 2004 Pazar ~ 06 Haziran 2004 Pazar 6 Haziran Pazar Saat 12:00-21:00

Yer: Parkorman

Ücret: 10 Milyon TL. (13 yaş altı çocuklar ücretsiz)

Nereden Alınır: Bilgi için: http://www.festivaistanbul.com

Adres: Büyükdere Cad. Fatih Çocuk Ormanı, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2004 ~ Haz 6, 2004
NATUREL PARKORMAN SEMİNERLER:

MACROBIOTICS, Saat : 12:45 - 13:15
Candan Osma: Macro (uzun) – Biotic (hayat), doğu felsefesince mevsimlere, iklimlere ve ülkelere göre hazırlanmıştır. Vücudun kimyasını değiştirip, yalnızca toksinlerden arındırmakla kalmayıp kandaki sağlıklı hücrelerin yeniden yapılanmasını sağlar. Macrobiotic yaşam tarzına günlük egzersiz, ruhsal gelişim çalışmaları, pozitif düşünce ve meditasyon tarzı güdümlü imgeleme dahildir.

EZOTERİK ASTROLOJİ, Saat : 14:45 - 15:15
Zeynep Değirmencioğlu: “Ezoterik Astroloji”, mitolojik sembollerin aracılığı ile anlam kazanarak, astronomi bilminin ışığında gökyüzü sembollerini okuma ilmi diye tanımlanabilir. Evrimimizde çok önemli bir rol oynayan astroloji, metafizikle bütünleştiğinde, yani ezoteriği içerdiğinde, ruhun dilini, geçirdiği evrimleri ve bu yaşamda gerçekleştirmek istediklerini, getirdiği karmik öğelerle gösteren eşsiz bir rehberdir.

İNSAN DEPREMİ, Saat : 16:00 - 16:45
Doç Dr Nusret Kaya: Bireyin ana rahminde ve 0-2 yaş dönemindeki temel gelişimi ve buradaki aksaklıkların yaşantısına yansımaları...

SAĞLIKLI YAŞAM ve MÜZİK, Saat : 18:00 - 18:30
Anjelika Akbar: Kendimizi ve doğayı dinleyebilmek, mutlu yaşabilmek...

TAOCU YOGA, Saat : 19:00 - 19:30
Cem Şen: Taoizm, binlerce yıla yayılan bir bilgelik ve sağlık yoludur. Evreni, içinde bulunan her şey ile birlikte yaşayan bir varlık olarak kabul eden bu kadim bilim, insanın çevresi ve iç dünyası ile olan ilişkisindeki aksaklıkların onun sağlığını ve mutluluğunu olumsuz yönde etkilediğini keşfetmiştir. Gerçek sağlığa, mutluluğa, güzelliğe ve çekiciliğe ulaştıran yol olan ‘evren ile olan uyum’un yeniden kazanılması için dört temel, Beslenme, Solunum, Egzersiz ve Meditasyondur.

İNİSİYASYON: İlk Adım, Saat : 20:00 - 20:30
Gülüm Omay: İnisiyasyon bir yola açılan kapı ve atılan ilk adımdır. Bu bir tekamül yoludur ve çağlar boyunca bu yolla tekamül eden, yetişen ve etrafını aydınlatan sayısız bilge olmuştur. Öğretinin içinde adımlarınızı dengeli atmayı başarana kadar süren bir süreçtir. İnisiyasyon yolu, bilgi çağının eşiğinde olduğumuz günümüzün koşullarında gerçek anlamda uygulanıyor mu?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT