Nişantaşı Parkı Babalar Günü Şenliği

Tarihler: 17 Haziran 2009 Çarşamba ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Yer: Nişantaşı Parkı

Telefon: 0216 355 74 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2009 ~ Haz 21, 2009
Nişantaşı Parkı Babalar Günü Şenliği
Her yıl haziran ayının üçüncü pazarı kutlanan Babalar Günü bu yıl Nişantaşı Parkı’nda daha da renkli olacak.
Şişli bu yıl Babalar Günü’nü Nişantaşı Parkı’nda kutluyor. Şişli Belediyesi Eğitim Vr Kültür Müdürlüğü ve Armon tarafından organize edilen Babalar Günü Şenliği’nde babalar aileleri ile birlikte doyasıya bir gün geçirecekler.
Şenliğin medya sponsoru NAR Group (Radyo Alaturka, KarmaTurk, KarmaLove, Rock FM) DJ performansları ile parkı müzikle buluştururken, birbirinden güzel ve farklı aktivitelerin sunumu KarmaTurk DJ’i Elife Yılmaz tarafından yapılacak.
Organizasyonu Armon tarafından yürütülen şenlikte gün boyunca birbirini takip eden yarışma ve aktiviteler gerçekleştirilecek. Tavla Turnuvasında babalar birbirleriyle kıyasıya yarışırken, Hepsiburada.com’un katkılarıyla gerçekleşecek Fotoğraf Yarışması’nda çocuklar babaları için kamerayı ele alacaklar. Gün boyu devam edecek olan Balon Tıraş, Kravat Bağlama ve Karikatür Yarışmaları ile Şişli eğlenceye ve hediyeye doyacak. Yarışmalar sonunda 3 kişiye Konyalı Saat tarafından Nacar Marka kol saati hediye edilecek, ayrıca yarışma katılımcıları Sarar’dan kravat ve Koton’dan hediye çekleri kazanacaklar. Aileler Uludağ Limonata ve Doğuş Çay’ın ikramları ile susuzluğunu giderecek, çocuklar McDonald’s ile eğlenecek.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün saat 16.00 ‘da katılacağı şenlikte, Okmeydanı Darülacize sakinleri tarafından seçilen Yılın Babası’na hediyesi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından verilecektir. Ayrıca yarışmacılar da ödüllerini Sn. Sarıgül’den alacaklardır.
Değerli Baba’mıza vereceğimiz en büyük hediye paylaşılacak mutlu anlardır. Bu yıl Babalar Günü hediyenizi, birlikte Nişantaşı Parkı’na gelerek verin, hem mutlu ve eğlenceli anlar paylaşın hem de O’na hediyeler kazandırın.

Program:
12.00: KarmaTurk DJ Performansı, Hepsiburada.com ile Çocuklar için Fotoğraf Yarışması “Benim Gözümle Babam”
13.00: Balon Tıraş Yarışması, Kravat Bağlama Yarışması
14.00: Karikatürist ile Resim Yarışması, Balon Tıraş Yarışması, Kravat Bağlama Yarışması
14.30: Babalar Arası Tavla Turnuvası
15.00: Karikatürist ile Resim Yarışması,Balon Tıraş Yarışması,Kravat Bağlama Yarışması
16.00: Yılın Babası Ödül Töreni
16.30: Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni, Tavla Turnuvası Ödül Töreni

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT