Offtown Festival

Tarihler: 16 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 16 Mayıs 2015 Cumartesi 12:00

Yer: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: 50.00 TL Etkinlik Günü Kapıda 60 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi Orta Mahalle Üniversite Cad. No:27 Orhanlı 34956 Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 483 90 00

Faks: 0216 483 90 13

Web: http://http://sgm.sabanciuniv.edu

E Posta: sgm@sabanciuniv.edu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2015 ~ May 16, 2015

Gerçek hayattan kopmaya, yeni bir dünyaya girmeye hazır mısınız? Geleneksel bahar şenliği konseptine meydan okuyan "Offtown Festival", Sabancı Üniversitesi kampüsünde 16 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

"Offtown Festival", altı farklı "town"dan oluşacak ve katılımcılarına keşfedecek birçok aktivite ve alan sunacak. Peki nedir bu "town"lar? Kendine özel aktiviteleriyle bambaşka atmosfere sahip olan alanlar bunlar... Oyunların oynandığı "Town of Games", sosyal ve kültürel etkinlikleri ile "Town of Selfdom", meydan okumayı sevenler için "Town of Sports", gün boyu müzik dinlemek ve keyif yapmak isteyenler için "Town of Music", farklı tatlarla buluşacağınız "Food Court" ve festivalin kilit noktası – özel sanatçıların yer aldığı ve partilerin düzenlendiği "Garden Stage" ve "The Great Hall"...

Garden Stage gündüz sahnesinde Onstage birincisi Ege Yağız, Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Sattas sizlerle olacak. Ardından akşam Great Hall ana sahnede gerçekleşecek olan konserlerde Levent Yüksel, Norveçli bir grup olan, Türkiye'ye ilk defa gelecek Kakkmaddafaka ve diğer sürpriz sanatçılar ile geceyi noktalandıracaksınız.

Sabancı Üniversitesi'nin kocaman kampüsüne yayılmış bu festivalde yapacak bir şeyler bulamamak neredeyse imkansız olacak. Amatör grupların müzik performanslarından dansçıların gösterilerine, paintball'dan interaktif oyunlara, her şeyi görmek ve denemek için vakit yeterli olmayabilir bile!

Sabancı Üniversitesi servis ulaşım saatleri için tıklayın.

- Sabah 09:00'da Taksim'den kalkan shuttle, 20 dakika sonra 4. Levent Büyükdere Caddesi Sapphire AVM girişinin 250-300 metre önündeki 4. Levent otobüs durağından yolcu almaktadır. Diğer saatlerde Taksim'den kalkan shuttle'lar 4 Levent'e uğramaz – Kampüsden Taksim'e giden tüm shuttlelar direk Taksim'e gider.

- Sabah 10:30'da Kadıköy'den kalkan shuttle, 10:50 de Carrefour'a uğrar. Diğer saatlerde Kadıköy'den kalkan shuttle'lar Carrefour’a uğramaz – Kampüsden Kadıköy'e giden tüm shuttle'lar Carrefour'a girmez. Carrefour dışındaki otobüs durağı önünde bırakır.

- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT