ÖzdilekPark İstanbul'da Nostalji Zamanı

ÖzdilekPark İstanbul'da Nostalji Zamanı

Tarihler: 21 Nisan 2017 Cuma ~ 30 Nisan 2017 Pazar

Yer: ÖzdilekPark İstanbul

Adres: Büyükdere Caddesi No 181 Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 386 88 50 - 51 -52

Faks: 0 212 386 88 55

Web: http://www.ozdilekparkistanbul.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2017 ~ Nis 30, 2017

ÖzdilekPark İstanbul, 1990 yıllarda çocukluğunu yaşamış olanların vazgeçilmez oyunlarından olan Street Fighter, Metal Slug, Cadillacs and Dinasours ve birçok oyunu; Retro Games Festival’i ile yeniden gün yüzüne çıkarıyor. 21-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, geçmişi özleyenlerin yanı sıra 23 Nisan coşkununu yaşamak isteyen çocukları da bekliyor.

İstanbul’un en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan ÖzdilekPark İstanbul, 21-30 Nisan tarihleri arasında küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekecek Retro Games Festival’ine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Senin oyunun hangisi?
90’lı yıllarda çocukluğunu yaşamış olanların vazgeçilmez oyunlarından Street Fighter, Captain Commando, Metal Slug, Cadillacs and Dinasours, Infiltrator, International Basketball, Soccer, Truck Racing, Bubble Dizzy, Sea Fox, Boulder Dash, Grand Prix Simulator, Wizard Of Wor ve Elevator, festival kapsamınsa takipçilerini bekliyor. 23 Nisan coşkusunu ebeveynleriyle yaşamak isteyen çocukları da bu oyun festivaline davet eden ÖzdilekPark İstanbul, geçmişin birbirinden keyifli oyunlarını gün yüzüne çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor. Retro Games Festival’i kapsamında; 2 adet Çivi Futbolu, 2 adet Langırt, 1 adet Boks Makinası, 1 adet Tilt, 1 adet Commodore 64 ve 4 adet Kollu Oyun Makinesi yer alıyor.

ÖzdilekPark İstanbul, Retro Games Festival’ine tüm çocukları ve geçmişi özleyen büyükleri davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT