Parkta Bahar Festivali MFÖ – Şebnem Ferah

Tarihler: 02 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 02 Mayıs 2015 Cumartesi 14:00

Yer: Life Park

Ücret: 15 Nisan 2015'e kadar indirimli bilet fiyatı Deluxe Lounge - 165.00 TL Normal - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2015 ~ May 2, 2015

Bahar coşkusu MFÖ , Şebnem Ferah, Sattas, Esin İris ve DJ Nadir Duman ile 2 Mayıs’ta, Hayat Bu Kapağın Altında desteği ile LifePark’ta gerçekleşecek Parkta Bahar Festivali’nde kutlanıyor.

Şebnem Ferah ve MFÖ, Parkta Bahar Festivali sahnesinde...

Şehrin müzik dolu ormanı Lifepark’ta , Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle 2 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek “Parkta Bahar Festivali”nde müzikseverler baharı MFÖ ve Şebnem Ferah ile kutlayacak. Birbirinden eğlenceli aktiviteler ve müzik dolu anlarla baharı kutlayacak festivalciler, Sattas, Esin İris ve DJ Nadir Duman’ın performanslarıyla festival coşkusunu tüm gün yaşayacak. 

Baharı keyifle kutlamak isteyenler doğa, müzik ve eğlencenin bir arada olacağı Parkta Bahar Festivali'nde buluşacak. Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle, 2 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’un müzik dolu ormanı Lifepark’ta gerçekleşecek Parkta Bahar Festivali, DJ Nadir Duman’ın keyifli seti ile başlayacak; “Yine Mavi” albümüyle son günlerin en çok dinlenen ismi Esin İris ve çağdaş sound'ları, yaratıcı yorumları, yüksek tempoları ile sevilen grup Sattas ile devam edecek. Müzikseverler baharı, güçlü sahne performansı ile yıllardır Türk rock müziğinin zirvesindeki kadın Şebnem Ferah ve efsane Türk pop-rock grubu MFÖ’yle kutlayacak.

Müziğin, doğanın ve baharın tadını doyasıya çıkarmak isteyenler için kapıların 14:00’de açılacağı “Parkta Bahar Festivali”nde, festivalcileri birbirinden eğlenceli anlar bekliyor. Gün boyu sürecek müzik performansları ve konserlerin yanı sıra festivalciler atölye çalışmaları, oyunlar ve aktivitelerle eğlenirken, keyif bahçesindeki mangalla bahar tam anlamıyla bir kutlamaya dönüşecek.

Program:
14.00 Kapı Açılış
14.00 Karnaval Radyo 
17.00 DJ Nadir Duman
18.00 Esin İris
19.30 Sattas
21.00 Şebnem Ferah
22.30 MFÖ

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT