Phonem By Miller 2. Elektronik Müzik Platosu (8-14 Mayıs)

Tarihler: 08 Mayıs 2004 Cumartesi ~ 14 Mayıs 2004 Cuma 8, 10, 11, 12, 14 Mayıs 2004

Yer: Babylon, Yeni Melek ve Venue

Nereden Alınır: Biletix gişeleri, www.biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, Babylon, Yeni Melek ve Venue

Adres: Babylon, Yeni Melek Gösteri Merkezi ve Venue Maslak Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2004 ~ May 14, 2004
Phonem By Miller 2. Elektronik Müzik Platosu (8-14 Mayıs)

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı ve Kod Müzik tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen elektronik ve modern müzik festivali olan Phonem By Miller 8-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Programda hem dans müziği tutkunlarını hem de IDM ve elektronika meraklılarını heyecanlandıracak çok sayıda müzik grubu ve değişik etkinlikler yer alıyor.

Phonem By Miller, 8 Mayıs’da Yeni Melek Gösteri Merkezinde kaçırılmayacak bir parti ile başlayacak. Amerika ve Avrupa’yı hakimiyeti altına almış electro-clash akımının çılgın kızları Cobra Killer, Londra’nın ünlü electro-clash partileri Nag Nag Nag’in DJ’i Jonny Slut, elektronikayı dans müziği ile kaynaştıran ünlü ikili Mouse On Mars ve Psyence Fiction albümü, Rabbit In Your Headlights gibi parçalarından yakından tanıdığımız UNKLE grubunun DJ seti UNKLE Sounds bizlerle beraber olacak.

Elektronik Müzik Platosu’nun hafta içi etkinlikleri ise Babylon’da gerçekleşecek. Üç gece boyunca elektronik müziğin değişik köşelerinden başarılı ve kült gruplar bizlerle beraber olacak: Son albümü ‘Rounds’ otoriteler tarafından 2003 yılının en iyi elektronik müzik albümü olarak da gösterilen Four Tet, ünlü ’14 Zero Zero’ parçası ile Türk dinleyicisinin de yakından tanıyıp sevdiği Console, Kanada’dan elektronik müzik ile folk / rock müziklerini ustaca harmanlayan Manitoba, indie rock’a yakınlığı ve ünlü The Smiths şarkısı ‘There is A Light That Never Goes Out’ yorumu ile tanınan Schneider TM, Krautrock’ın unutulmaz temsilcilerinden Can grubunun davulcusu Jaki Liebezeit ile bir konser verecek olan dub ve elektronika ustası Burnt Friedman ve Radiohead’dan Andrew Weatherall’a kadar birçok müzisyenin favori grubu olan Lali Puna.

Phonem By Miller, 14 Mayıs Cuma akşamı Venue’de uzun süredir bekledğimiz iki isim ve Phonem’e yakışır kalitede bir parti ile son bulacak. Son yılların en ünlü tech-house DJ ikililerinden ve Londra’nın ünlü The End ve Fabric kulüplerinin favori DJ’lerinden olan Layo & Bushwacka! bu gecede ilk kez bizlerle beraber olacaklar. Gecenin diğer DJ’i ise yine Fabric’in vazgeçilmezlerinden ve bir başka tech-house ve breaks ustası Craig Richards olacak.

Phonem By Miller programı, geçen seneki gibi sadece konserlerden de oluşmuyor. Hafta boyunca Bilgi Üniversitesi dahilinde yapılacak çeşitli workshop’lar, panel, video gösterimleri ve diğer etkinlikler ile elektronik müziği sadece bir eğlence olarak değil değişik yönleri de incelenecek.

Festival Programı ve ayrıntılar için tıklayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT