Planeteryum Show

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 08 Şubat 2009 Pazar 26 Ocak- 8 Şubat 2009

Yer: Galleria Alışveriş Merkezi

Ücret: 25 TL

Adres: Ataköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 8, 2009
UZAYI BİR DE GALLERİA’DAN SEYREDİN..!
Galleria, uzayın esrarengiz derinliklerini meraklıların ayağına getiriyor. 360 dereceden çekilen ve 3 boyutlu hazırlanmış nefis görüntülerden oluşan ‘Planeteryum Show’ 26 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında Türkçe dublajlı olarak Galleria’da başlıyor...

Türkiye’nin ilk Alışveriş Merkezi Galleria, 20. yaşını kutlayacağı 2009’da eğitim ve eğlenceyi birarada sunan Planetaryum Show’u İstanbul’a getiriyor. Galleria, 25 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm misafirlerine farklı bir dünyanın kapılarını açan Planetaryum Show’u 26 Ocak- 8 Şubat tarihleri arasında hergün 11.00 – 21.00 saatleri arasında izleme imkanı sunuyor. Nasa’dan alınan gerçek uzay görüntülerinin müzik ve bilgisayar efektleriyle harmonize edilerek oluşturulan özel gösteriler, 4 metre yüksekliğinde kubbe şeklinde kurulan Planetaryum’da 360 derecelik açıdan yansıyan görüntülerle 3 boyutlu olarak izlenecek.
Uzayın gizemini, gezegenleri, uzay yolculuğunu, astronotların uzayda karşılaşacakları koşulları anlatan 3 farklı gösteri 7’den 70’e tüm izleyenleri hayran bırakacak.
Zula Ekibi- Hava Durumu
Amerika’da Emmy ödülü almış uzay ve astronomi konusunda en başarılı animasyon programlarından biri olan Zula Ekibi, 4-8 yaş aralığındaki çocukları gezegenleri ve gezegenlerdeki hava durumunu öğrenmek için maceraya dahil ediyor.

Astronot
7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Astronot gösterisi, insanoğlunun Uzaydaki maceralarını, astronotların uzayda karşılaşacakları koşulları ve bunlarla nasıl başa çıktıklarını özel görüntü, efekt ve müziklerle anlatıyor.
Evrendeki Vaha
Güneş sisteminin oluşumundan, tüm gezegenlere yapılan heyecan verici bir yolculuğu Nasa’dan alınan gerçek uzay görüntülerinin bilgisayar efektleri kulanılarak, müzik eşliğinde anlatan bu özel gösteri, Uzaya ve gökyüzüne gönül veren herkesin ilgi odağı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT