Radar Live

Tarihler: 29 Haziran 2007 Cuma ~ 02 Temmuz 2007 Pazartesi 29.06.2007~02.07.2007

Yer: Solar Beach

Ücret: Kombine+Kamp: 155 YTL - Kombine: 130 YTL - Tek Günlük: 65 YTL - Duman Konseri: 30 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Etkinlik günü gişe

Adres: Turban Yolu, Kilyos Sarıyer İstanbul

Telefon: www.radarlive.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2007 ~ Tem 2, 2007
DÖRT GÜN SÜRESİNCE 100’E YAKIN İSİM RADAR LIVE’DA!

Henüz bir yaşını doldurmamış olmasına rağmen müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan “sürekli festival” Radar Live 2006-2007 sezonunda gerçekleştirdiği festival ve sonrasındaki aylık etkinlikleri takiben bu yaz bambaşka bir hacim ve çok iddialı bir programla müzikseverlerin huzuruna çıkıyor.

29 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında, Worldcard ana sponsorluğunda Kilyos Solar Beach’te gerçekleşecek olan Radar Live’ın programı tamamlandı. 100’e yakın yerli ve yabancı grup ile dj’lerin sahne alacağı festivalin yabancı grupları arasında Marilyn Manson, James, Groove Armada, Kelis, The Rapture, The Magic Numbers, Juliette Lewis and The Licks, Cocorosie, Nouvelle Vague, Beirut, Booka Shade gibi birbirinden bomba isimler mevcut. Duman, Replikas, Babazula, Dandadadan, Gevende, Fuat gibi yerli gruplar ve tüm Dinamo 103.8 dj’lerinin yer aldığı program sunacak...

Haftalık “Radar özel” radyo programı, aylık broşürleri, düzenli newsletter’ları ve aylık etkinlikleriyle Türkiye’de benzeri görülmeyen bir uygulamanın en önemli ürünü olan ve organizasyonu Dinamo tarafından gerçekleştirilen Radar Live festivali bu sene hedeflerini her alanda büyütmüş durumda.

29 Haziran Cuma-2 Temmuz Pazartesi günleri arasında toplam dört gün sürecek ve Solar Beach Kilyos’ta konaklamalı gerçekleşecek festivalde, toplam üç ayrı sahnede 100’e yakın yerli, yabancı grup ve dj sahne alacak.

Türkiye’de bir ilke imza atarak Radar Live’in resmi TV ve yayın sponsoru olan MTV Türkiye’nin canlı olarak yayınlayacağı ve Dinamo 103.8’in resmi radyo sponsorluğunu üstlendiği festivalde sahne alacak yabancı gruplar Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, Brezilya, Rusya, İsveç ve İtalya gibi geniş bir coğrafyanın farklı renklerini, heyecanlarını festival sahnesine taşırlarken Türkiye’nin İstanbul, Ankara, Eskişehir, Çanakkale vb. farklı illerinden de birbirinden heyecan verici, geniş vizyonlu yeni yetenekleri ve tabii usta Türk grupları da Radar’ın kapsama alanının nadide değerleri olarak yerlerini alacaklar.

Festivalin açılış günü olan 29 Haziran Cuma ise askerlik dönüşü hayranlarıyla hasret giderecek olan Duman, Radar Live’ın en önemli performanslarından birisine imza atmaya hazırlanıyor. Sadece Duman’ın sahne alacağı açılış günü uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir müzik maratonuna dönüşecek.

Festivalde canlı performansların yer alacağı iki ayrı sahne haricinde bir de aralarında Fuchs, Cervus, Tangun, Cure-shot, Kaan Düzarat, Barış Türker, Agentorange ve Mabbas gibi isimlerin bulunduğu tüm Dinamo 103.8 dj’lerinin aralıksız performans gösterecekleri dj sahnesi yer alacak ve tüm gün ve gece boyunca house, breakbeat, electro, hip hop, down tempo, soul, minimal, drum and bass, tech-house gibi soundlarla müzikseverler plajda dansın tadını çıkaracaklar.
Müzik dışı aktiviteler, oyunlar, yarışmalar, farklı sanatsal disiplinlerle panayır alanına dönüşecek alanda müzikseverler Solar Beach’in enfes plajından ve denizinden de faydalanabilecekler.

Ulaşımın özel araçlar ve servis araçlarıyla sağlanacağı Solar Beach’te konaklamak isteyen müzikseverler cüzi bir ücret karşılığı konaklama imkanı bulacaklar. Ayrıca festival alanında her türlü sağlık, temizlik hizmeti verilirken yiyecek-içecek imkanları da bol seçenekten oluşacak.

Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en büyük ve saygın festivallerinden birisi olmayı hedefleyen ve organizasyonu Dinamo tarafından gerçekleştirilen Radar Live ile ilgili her türlü bilgi ve yeni gelişme www.radarlive.com adresi üzerinden öğrenilebilir.
BİLETLER
Radar Live’ın günlük, kombine ve konaklamalı biletlerinin satışı devam ediyor. Biletleri Biletix internet sitesi, çağrı merkezi ve satış noktalarından satın alabileceğiniz gibi, hizmet bedeli ödemeden Groove müzik mağazasından da satın alabilirsiniz. Groove Teşvikiye Milli Reasürans Çarşısı’nda. Tel:0212.248 29 42
www.biletix.com
28 Mayıs Pazartesi tarihinden itibaren Radar Live biletleri Worldcard sahiplerine 20% indirimli satışa sunuluyor. İndirimler Biletix web sayfası, çağrı merkezi ve tüm satış noktalarında geçerli olacak.
Radar Live indirimli günlük, kombine ve konaklamalı bilet satışları 5 Haziran akşamı sona eriyor. 6 Haziran’dan itibaren yeni bilet fiyatları şöyle olacak:
Tek günlük:78 ytl
Kombine (Cumartesi, Pazar, Pazartesi): 145 ytl
Konaklamalı (Dört gün): 165 ytl

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT