Rahmi M. Koç Müzesi’nde ‘Anneler Günü’ Bir Başka Güzel

Tarihler: 10 Mayıs 2009 Pazar ~ 10 Mayıs 2009 Pazar 10 Mayıs Pazar

Yer: Rahmi M. Koç Müzesi

Nereden Alınır: www.rmk-museum.org.tr

Adres: Hasköy Cad. No: 5 Hasköy 34445- İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 369 66 00-01-02

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2009 ~ May 10, 2009
Rahmi M. Koç Müzesi’nde ‘Anneler Günü’ Bir Başka Güzel
Türkiye’nin İlk ve Tek Sanayi Müzesi: Rahmi M. Koç Müzesi, ‘Anneler Günü’nde size ve annenize keyifli zamanlar geçireceğiniz bir atmosfer sunuyor. Üstelik Anneler Günü’nde Rahmi M. Koç Müzesi’ne giriş tüm annelere ücretsiz…

Çocuk edebiyatının usta kalemi gazeteci Yalvaç Ural’ın oyuncak koleksiyonundan oluşan “Yalvaç Ural Teneke Oyuncaklar Sergisi” Anneler Günü’nde Mother&Baby dergisi işbirliği ile tüm anneleri ve çocuklarını Rahmi M. Koç Müzesi Fenerbahçe Vapuru’nda bekliyor.
10 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde Yalvaç Ural, 11:30-14:30 saatleri arasında söyleşi ve imza için, Rahmi M. Koç Müzesi’nde tüm anneler ve çocuklarıyla bir araya gelecek.

Rahmi M. Koç Müzesi, ‘Anneler Günü’nde size ve annenize keyifli dakikalar geçireceğiniz bir atmosfer sunuyor. Annenize vereceğiniz en güzel hediye onunla birlikte geçireceğiniz zamandır. Bahar aylarının güneşli günlerinde annenizle Rahmi M. Koç Müzesi’nin ayrıcalıklı atmosferinde objelerin geçmişle günümüz arasındaki keyifli yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Rahmi M. Koç Müzesi’nde “Hayallere Sığmayan Minyatür Odalar” Sergisi, “Keşif Küresi”, Nostaljik Tren ile tur, “Dünya’dan Evrene Bakış Sergisi” ve müzede yer alan yüzlerce objenin keşfi ile annenize unutulmayacak ve keyifli bir Anneler Günü yaşatabilirsiniz.

Haliç kıyılarına farklı bir gözle bakmak ve unutulmayacak bir ‘Anneler Günü’ geçirmek için siz de rotanızı Rahmi M. Koç Müzesi’ne çevirebilirsiniz. Müze geziniz sırasında bir mola vermek isterseniz ‘Demlik Kafe’, Fransız Mutfağı ve muhteşem atmosferiyle ‘Cafe du Levant Restaurant’ ve deniz kıyısındaki rahatlatıcı ambiyansıyla ‘Halat Restaurant’ sizlere hizmet veriyor olacak.

İstanbul’un tarihi güzellikleri ile iç içe, Haliç kıyısında eşsiz bir manzaraya sahip olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültürü ve eğlenceyi bir arada sunabilen tek adres olma özelliğini koruyor. Tarihin tüm detayları arasında gezintiye çıkma fırsatını ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz her şey Rahmi M. Koç Müzesi’nde sizi ve annenizi bekliyor.

Annesini mutlu etmek isteyenlerin bu Anneler Günü’nde adresi Rahmi M. Koç Müzesi Olacak…
Rahmi M. Koç Müzesi Ziyaret Günleri: Hafta İçi: 10.00 – 17.00 / Hafta Sonları: 10.00 – 19.00
Anneler Günü’ne özel olarak annelerden giriş ücreti alınmayacaktır. Çocuklar için ise giriş ücreti 4.5 TL…



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT