Rock Kadar Güçlü Opera Kadar Görkemli Bir Gece

Tarihler: 17 Haziran 2012 Pazar ~ 17 Haziran 2012 Pazar 20:30

Yer: FMV Işık Okulları Ayazağa Kampüsü

Adres: Büyükdere Cad. No:106 Ayazağa Mah. Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 286 11 30

Web: http://www.fmv.edu.tr/tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 17, 2012 ~ Haz 17, 2012

FMV Işık Okulları Ayazağa Kampüsü Rock-Opera Gecesine ev sahipliği yapıyor. Rock müziğin güçlü tınılarıyla, operanın görkemli anlatımını birleştiren Rock-Opera gecesinde Işıklı genç müzisyenler dünyanın farklı seslerini dinleyicileriyle buluşturacaklar.

FMV Işık Okulları Ayazağa Kampüsünün ev sahipliği yapacağı Rock-Opera Gecesi, Işıklı öğrencilerin solo ve koro halindeki müzikal birikimlerini ortaya koyacak. FMV Işık Okulları Ayazağa kampüsünde öğrenim gören ortaöğrenim ve lise öğrencilerinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte öğretmenler ve mezun öğrenciler de yer alarak geceye renk katacaklar.

Ayazağa kampüsü Orta Bahçesinde 17 Haziran 2012 günü saat 20.30’da başlayacak gecede dünya müziğinin önde gelen gruplarının, besteci ve solistlerinin eserleri Rock-Opera düzenlemeleriyle izleyicilere sunulacak. Carl Orff’tan George Bizet’e, Brian May’den Şebnem Ferah’a kadar bir çok önemli müzisyenin eserleri Işıklı genç müzisyenlerin sahnesinde yeniden ses bulacak.

Organizasyonu, koreografisi ve sahne düzenlemeleri başta olmak üzere gecenin tüm sorumluluğu üstlenen FMV Ayazağa Kampüsü öğrencileri, sahne performanslarıyla da konuklara unutulmaz bir gece sunacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

supper ın de otesı hersey harıkaydı okul ıdarecıler basta olmak uzere herkesı kutluyorum kısaca FEVKELADENIN FEVKIN DE bır geceydı
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT