Rüyalar Ülkesine Yolculuk-Galtük

Tarihler: 26 Ocak 2013 Cumartesi ~ 03 Şubat 2013 Pazar Saat: 12:00 - 15:00 - 19:00 - 20:00

Yer: Tim Show Center

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL 2. Kategori - 80.00 TL 3. Kategori - 60.00 TL 4. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Türker İnanoğlu Maslak Show Center gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2013 ~ Şub 3, 2013

TİM Show Center'ın Çocuklara Sömestr Tatili Hediyesi!

Rüyalar Ülkesine Yolculuk - Galtük

25 Ocak – 3 Şubat 2013 – 10 Gösteri

Rüyasında en sevdiği oyuncağı çalınan bir çocuğun fantastik, akrobatik, neşeli, umut ve sevgi dolu harika düşsel yolculuğu…

Galtük, Her yaştan izleyiciye keyif ve neşe veren, dansı ve tiyatroyu iki saatlik bir şov içinde birleştiren harika bir gösteri sunuyor. Akrobat suaygırları, oyunbaz zebralar, ip atlayan flamingolar, kaplumbağalar, balıklar ve fareler… En eğlenceli ve en ilginç hayvanlar Galtük’te doğan sonsuz rüyalar ülkesinde yaşıyor. Yirmiden fazla performans sanatçısı; akrobatlar, jonglörler ve dansçılar hep birlikte büyüleyici müziğin ritimleri eşliğinde hayal gücü oyunlarının sözle yer değiştirdiği bu ülkeye hayat veriyor.  Galtük evreni, farklı bir zaman ve boyutta yaşayan ama aynı hayali paylaşan bir grup profesyonelin şovundan heyecan duyan, bütün çocukların zihninde yaşıyor. 

Rüyalar Ülkesine Yolculuk

Galtük rüyaların doğduğu ülkedir. Şovun devasa sahne dekoru rüya gibi bir yatak odasını canlandırır. Yatağın içindeki korkusuz çocuk, rüyasında en çok sevdiği oyuncağı olan dev zebrasının çalındığını fark edince yanından hiç ayırmadığı büyük kuklasıyla ve fantastik hayvanlarla birlikte onu bulmak için “Rüyalar Ülkesi”ne yolculuğa çıkar.  
Yatağın içinde başlayan bu macerada, uzak ülkelerin sihirli yaratıklarıyla karşılaşır. Renkli suaygırları ve ip atlayan, zıplayan flamingolar, denizin derinliklerinde yaşayan rengarenk yaratıklar, hatta aralarında kutup soğuklarından gelenler bile vardır. Sonunda, zebrasını bulan küçük çocuk çok mutlu olur ve oyuncağını çalanı da bağışlar.             

Bu, yolculuk zorlu geçse de küçük çocuğa arkadaşlık, umut, cesaret, sabır ve sadakati ayrıca hayatta biri hata yaptığında en önemli şeyin bağışlamak olduğunu öğretir.

Sömestr tatilinde her yaştan çocukların heyecanla seyredeceği bu gösteriyi sakın kaçırmayın!

- Fotoğraf makinası, video kamera kesinlikle içeriye alınmayacaktır.

- 3 yaş ve üstü bilete tabidir.

- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT